Cum sa ne alegem fiinta potrivita

Voturi: 115 |   Voteaza

b32.jpg Este util sã cunoaştem metoda prin care sã ne putem alege fiinţa iubitã cea mai potrivitã pentru noi.
In China anticã pãrinţii viitorilor soţi obişnuiau sã caute îndelung şi cu multã atenţie înainte de a-şi logodi copii. Pe lângã informaţiile privind pregãtirea şi educaţia familiei, ei foloseau analiza facialã care le indica starea de sãnãtate şi personalitatea fiecãruia. Se foloseau de asemenea mult şi de astrologie, utilizând în special sistemul astrologic al Stelei Polare pentru a determina destinul viitoarei relaţii conjugale. Fãceau aceasta cu multã dragoste şi tocmai datoritã acestei atitudini ce demonstreazã dorinţa de cunoaştere a celuilalt, dãruirea sufleteascã şi nu interesul meschin material, lucrurile se aranjau atât de bine. În timpul acelor perioade, din îndepãrtata istorie a Chinei, erau mult mai puţine neînţelegeri şi se consemnau doar câteva divorţuri, chiar dacã oricine era liber sã divorţeze de soţul sau soţia sa.

Aceastã metodã a selecţiei prezenta anumite avantaje faţã de stilul empiric de astãzi. Riscul cãsãtoriei între doi oameni incompatibili era considerabil redus prin analiza facialã sau urmând recomandãrile astrologice.

Aceste metode diminueazã de asemenea tensiunea şi anxietatea experienţelor lipsite de succes, conferind celor care aspirã sã creeze un cuplu perfect, un ajutor de nepreţuit.

Vom prezenta în continuare una dintre tehnicile taoiste folosite în vederea alegerii iubitului ideal.

In conformitatea cu aceasta, chipul ne aratã totul despre o persoanã. Deci, dacã cunoaştem tehnica analizei faciale, putem analiza personalitatea completã a unei persoane doar prin simpla observare atentã a trãsãturilor feţei sale. Suplimentar, putem determina dimensiunile şi formele organelor sexuale, pornind de la cum aratã faţa şi degetele mâinilor, ştiut fiind faptul cã este important ca vaginul şi penisul celor doi iubiţi sã fie compatibile.

De exemplu, o femeie cu un vagin lung, profund, are nevoie de un bãrbat cu un penis lung pentru a realiza o relaţie amoroasã perfectã, cel puţin din vedere fizic. O femeie cu un vagin larg va avea nevoie de un bãrbat cu un penis gros etc.

Existã câteva caracteristici fizice care oferã indicii privind lungimea şi forma penisului. Neavând un caracter absolut, aceste indicii prezintã un factor de siguranţã de 90%.

Tipurile de nas:
1. Un bãrbat care are nasul lung şi degete lungi va avea penisul lung.
2. Dacã el are nasul scurt şi degete scurte, va avea penisul scurt.
3. Dacã un bãrbat are nasul lung şi degete scurte, sau nasul scurt şi degete lungi, el va avea penisul de lungime medie.
4. Dacã tipul nasului este gras, cãrnos, bãrbatul respectiv va avea penisul gros. În mod similar, tipurile de nas uscãţive, slabe indicã penisurile slabe, firave.

Degetul mare al mâinilor este construit asemeni formei penisului:
1. Dacã degetul mare de la mânã seamãnã cu o ciupercã, penisul va avea capul mare şi corpul subţire. Penisul în formã de ciupercã este considerat ca fiind cel mai bun, cãci el poate produce cea mai mare plãcere pentru femei.
2. Dacã degetul mare de la mânã se îngusteazã la vârf, având formã triunghiularã, penisul va fi de asemenea triunghiular.

Dacã bãrbatul are buze groase şi largi, el va avea un penis mare.

Intensitatea înclinaţiilor sexuale depinde de modul în care toate aceste caracteristici se combinã în înfãţişarea globalã a fiinţei umane. De aceea nu este cazul sã judecãm o persoanã doar dupã un singur criteriu din cele date aici, ci ţinând cont de întregul ei aspect fizic. Desigur, asemenea caracteristici pot fi modificate de cãtre alte trãsãturi ale personalitãţii, cãci toate caracteristicile unui om se aflã într-o foarte strânsã interdependenţã.

adaptat dupã rev. Eros&Amor nr. 1

Sursa: Seductiatrupului.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII