Cum sa iti pensezi sprancenele corect

Voturi: 90 |   Voteaza

De obicei, forma pe care o au sprancenele tale iti pot schimba radical imaginea, din aceasta cauza este indicat ca ele sa fie pensate cat mai corect. Sprancenele pensate corect iti pot face chipul mult mai frumos, accentuandu-ti foarte mult privirea si intinerindu-te instantaneu, iar daca sprancenele nu sunt pensate corect acestea te pot face sa arati mult mai in varsta decat pari, obosita sau trista.

In cazul in care te-ai hotarat sa te apuci de treaba singura trebuie sa stii urmatoarele reguli de aur ale pensatului:

Sprancene perfecte1. Incearca sa folosesti mai tot timpul o penseta de buna calitate pentru ca risti sa-ti rupi firele de par, in loc sa le smulgi din radacina. Daca sprancenele tale sunt foarte groase si pensatul lor este un adevarat chin pentru tine, poti sa tunzi cu forfecuta varfurile pentru ca tu sa le poti smulge mai bine. Cumparati o oglinda care nu mareste deoarece poti sa te pensezi mult prea mult din ele.

2. Puneti pe sprancene o crema care hidrateaza pielea si maseaz-o usor pana intra in piele. Acest procedeu va inmuia pielea si nu va usura atunci cand iti smulgi firele de par.
Penseaza-te in lumina naturala, intrucat vei vedea toate acele firisoare pe care la lumina din baie nu prea ai avea cum.

3. Pentru a te pensa cat mai bine trebuie sa tii cont in primul rand de forma fetei tale. In general fetele sau femeile care au forma fatei rotunda sau ovala le pot da sprancenelelor o forma usor curbata, in timp ce fetele sau femeile care au  fata patrata sau sub forma de inima le sunt indicate sprancenele drepte, pentru alungirea optica a chipului. Firele de par din partea superioara a sprancenelor cresc un pic mai greu decat cele din partea cealalta, tocmai din aceasta cauza trebuie sa ai foarte mare grija atunci cand le smulgi.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII