Cum sa iti indrepti parul cu placa

Voturi: 104 |   Voteaza

La ora actuala indreptarea parului cu placa este la moda, dar acest lucru iti poate deteriora foarte tare parul si dupa putin timp vei incepe sa plangi dupa el. Iata care sunt cele mai importante si folositoare sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti indrepti parul. Sterge placa de par de fiecare data inainte sa o folosesti. Poti sa folosesti o carpita asemanatoare cu cea de sters lentilele de ochelari.

Fa tot posibilul si seteaza temperatura in functie de firul tau de par. Daca ai firul de par mult prea subtire ai mare grija sa nu il arzi daca il intinzi la o temperatura mult prea ridicata decat poate el sa suporte.Daca vrei sa capeti un par stalucitor, usuca-ti parul cu un feon inainte de a-l indrepta cu placa. Prin acest lucru vei avea un par stralucitor pe tot parcursul zilei. Ai mare grija sa iti usuci parul in intregime inainte de a incepe indreptarea lui.

Par indreptat cu placa
Indreapta-ti parul incepand mai intai cu parul din spate si la final cu parul din fata. La fel se indreapta parul si la saloanele de coafura. Daca parul tau este mai odulat cel mai bine ar fi sa tii langa tine un pieptene. Vei avea nevoie de el pentru ca parul ondulat se mai poate incalci din cand in cand.
In momentul in care ai ajuns pe la sfarsitul firului de par incearca sa treci cat mai usor pentru a nu fi nevoita sa faci cat mai multe miscari.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII