Cum sa faci o femeie fericita?

Voturi: 176 |   Voteaza

Probabil ca exista multi barbati ce se gandesc in fiecare zi la acest lucru, incearca din rasputeri sa caute solutii prin care sa-si faca fericita femeia iubita, unii gasesc solutiile iar altii nu. Femeile sunt fiinte delicate ce necesita atentia barbatiilor din jurul lor mai tot timpul. O femeie are nevoie de sprijin si de aprecierea barbatului din viata ei, dar in acelasi timp de caldura sufleteasca si de siguranta pe care numai un barbat care o iubeste cu adevarat i-o poate oferi.

Este cunoscut faptul ca barbatii isi exprima un pic mai greu sentimentele fata de persoana iubita si daca si le exprima o fac intr-un mod cat mai simplu. Una dintre metodele recomandate pentru a garanta satisfactia din partea femeii este oferirea unei flori sa a unui buchet de flori. De regula barbatii ofera astfel de mici cadouri de zilele onomastice, de nastere sau in zilele de sarbatoare si atunci florile sunt eclipsate de cadourile aferente. Din aceasta cauza se recomanda ca atunci cand vreti sa va exprimati sentimentele fata de persoana iubita oferindu-i flori sa nu mai faceti si cadouri pe langa acel buchet de flori sau poate doar sa-i oferiti ceva dulce pe langa cum ar fi o cutie cu bomboane de ciocolata ori un mic tort din ciocolata dietetic. In acest mod florile vor reusi sa transmita cel mai bine sentimentele dvs. fata de persoana iubita.

Trandafiri albiEste bine sa tineti cont totusi si de semnificatiile florilor pe care le oferiti ca sa nu faceti vreo greseala pentru ca dupa cum ar trebui sa stiti deja, femeile sunt foarte atente le detalii si orice greseala va fi semnalata imediat.

Flori care semnifica dragostea:

  • trandafiri - ofera un buchet de trandafiri albi, rosii sau rozi atunci cand vrei sa-i arati pasiunea pe care ai facut-o pentru ea
  • lalele rosii - demonstreaza-i ca o iubesti cu adevarat facandu-i o declaratie de dragoste inedita
  • flori de liliac  - arata-i ca te-ai indragostit nebuneste de ea
  • orhidee - ofera-i respectul si dragostea ta in acelasi timp cu ajutorul acestei flori minunate

Daca esti indecis si iti este destul de greu sa alegi un buchet anume poti apela cu incredere la magazinele online de flori.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII