Cativa pasi pentru a avea o casa curata

Voturi: 206 |   Voteaza

Daca vrei sa iti usurezi munca este foarte important sa iti impui un plan de atac de la care nu trebuie sa nu te abati niciodata atunci cand vrei sa faci curat in toata casa. Inainte de a te apuca de curatenie, fa un mic tur al casei, inspectand orice colt al casei ca sa vezi cam cat timp trebuie sa aloci curateniei.

Casa curataCel mai recomadat ar fi sa incepi cu suprafetele care se afla la vedere si sa le lasi la final pe cele ascunse ochiului liber cum ar fi dulapurile, sertarele si sifonierele. Este cea mai buna strategie pentru ca rezultatele apar foarte repede iar tu nu vei mai avea aceea impresie ca si cum ai muncii in zadar.

Mai mult ca sigur printre lucrurile folositoare se gasesc si lucruri inutile care iti incarca foarte mult spatiul din casa. Cred ca nu ar strica sa faci o mica sortare a acestora si sa pastrezi doar ce iti trebuie iar pe celelalte pune-le in cutii destul de mari pe care poti sa scrii "De aruncat" sau "De dat" pentru a scapa de ele.

Facturile si chitantele sunt aruncate peste tot in casa? Cel ma9 indicat este sa le strangi pe toate si sa le pui intr-un dosar ca sa stii de ele, intr-o ordine cronologica. Tot asa poti sa faci si cu maruntisiurile indispensabile precum: cheile, incarcatoarele telefonice, castile audio, ochelarii sau stickurile USB si depoziteaza-le cat mai frumos intr-o cutie colorata, un cosulet micut sau daca nu pe o tavita metalica. In cazul in care ai facut acest lucru cel mai bun loc este masuta sau noptiera de pe hol pentru ca sa-ti fie la indemana mereu.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII