Barbatii de care se feresc femeile

Voturi: 152 |   Voteaza

Site-ul Infobae a făcut o listă cu cele mai cunoscute tipologii de bărbaţi evitaţi de femei, din pricina comportamentului sau a caracterului:


ZGÂRCITUL - Este cel mai rău dintre toţi. Foloseşte calculatorul pentru a fi sigur că nota de plată de la restaurant a fost împărţită în mod egal şi este preocupat să ştie cine a băut mai mult. Dacă cunoaşteţi pe cineva care se comportă astfel, avertizaţi-l că-l paşte singurătatea.

NEÎNGRIJITUL - Nu este vorba că face combinaţii vestimentare dezastruoase, ci de faptul că nu acordă nici o importanţă felului cum arată.

PROST-CRESCUTUL - Întră pe uşă înaintea ei sau activează alarma automobilului înainte ca iubita să fi apucat să coboare.

HĂRŢUITORUL - Are tot timpul tendinţa să îmbrăţişeze şi să atingă persoana de lângă el.

MOTOTOLUL - De-abia se hotărăşte să-şi invite iubita în oraş, de-abia îi atinge degetele mâinii şi se desparte de ea dându-i un sărut delicat pe obraz, chiar dacă este pentru a 10-a oară când ies împreună.

LIBIDINOSUL - Când face cunoştinţă cu o femeie, nu se uită niciodată în ochii ei, ci privirea îi este fixată în decolteul ei.

BĂIATUL-MAMII - Încearcă să-şi convingă consoarta că o vizită la mama lui este cel mai încântător mod de a petrece week-end-ul.

VICTIMA MODEI - Se înconjoară de persoane care să-l admire, îi place să poarte inele cu pietre preţioase şi ochelari de firmă - nu la ochi, ci pe cap.

MIORLĂITUL - Foloseşte frecvent dulcegării. La el totul începe şi se termină cu apelativele: "regină", "prinţesă", "grăsuţă".

AVENTURIERUL - Leşinat după toate femeile, nu respectă pe nici una, fie că e vorba de cea mai bună prietenă a logodnicei lui, fie că e vorba de nevasta colegului.

ESCROC SENTIMENTAL - Profită de sentimentele iubitei pentru a trage foloase personale.Sursa: Seductiatrupului.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII