Atingerea dragostei

Voturi: 133 |   Voteaza

Masajul erotic - o cheie fundamentală în viaţa noastră sexuală
trupul nostru doreşte în fiecare clipă să fie atins...

seductia250.jpgPornind de la faptul că senzaţiile erotice pot să apară oriunde există nervi receptori, se poate spune că întreg corpul uman este alcătuit din zone erogene. Deci masajul erotic trebuie să includă şi zone care nu sunt considerate, în mod obişnuit, zone erogene. În afară de principalele zone erogene - organele genitale - cele mai sensibile izvoare de plăcere ale corpului sunt mameloanele (la ambele sexe), buzele, urechile, gâtul, zona centrală a palmei, partea exterioară a degetului mic, axilele, articulaţia cotului, ombilicul şi de jur împrejurul lui, fesele, zona aflată la baza coloanei vertebrale, coapsele, zona inghinală şi tălpile piciaorelor.

Mameloanele pot fi stimulate în mai multe feluri. De exemplu: degetul mare mângâie mamelonul, în timp ce acesta este susţinut de al doilea şi al treilea deget.

Buzele pot fi mângâiate cu vârfurile degetelor sau cu o eşarfă de mătase, mai ales dacă ochii sunt ţinuţi închişi.

Baza coloanei vertebrale este bine trezită prin mişcări circulare ale mâinilor.

Atinge-i încet... fără grabă... fiecare porţiune a trupului iubit

Începeţi cu degetele de la picioare şi masaţi-le cu delicateţe unul câte unul. Tălpile vor fi stimulate prin lovituri date cu palma, sacadate şi uşoare. Mângâiaţi-i apoi mâinile şi masaţi-i, la fel, fiecare deget în parte. Continuaţi cu muşchii braţului, până la umeri. Rugaţi-vă partenerul să se aşeze pe burtă şi aşezaţi-vă pe fesele sale. Urmează masajul spatelui, care trebuie prelungit cât mai mult.

Pentru ca iubitul sau iubita să fie cât mai relaxat(ă), începeţi să masaţi mai întâi zona bazinului urcând mângâietor cu mişcări line pe musculatura coloanei. Apoi, continuaţi cu zona aflată la baza craniului, o zonă foarte importantă dacă ţinem cont de tensiunile ce sunt acumulate în mod obişnuit aici. Masaţi apoi uşor gambele şi fesele.

Acum celălalt se poate întoarce uşor cu faţa; începeţi prin a-i masa musculatura facială, urechile şi gâtul, braţele şi palmele, buricul şi picioarele. Urechile sunt sensibile la mişcările circulare ale limbii pe suprafaţa lor, precum şi în interiorul pavilionului. Palma, când este presată uşor în zona centrală cu al treilea deget şi este masată prin mişcări circulare, simte senzaţii foarte plăcute. Zona abdominală poate fi stimulată prin mişcări circulare ale mâinilor, iar ombilicul prin stimulare orală. Lăsaţi ultima zona organelor genitale.

Putem deduce deci o lege absolută în această artă a mângâierii, şi anume că un masaj erotic autentic nu se începe niciodată cu zona genitală. Mişcările sunt totuşi foarte delicate, mai delicate decât în cazul unui masaj obişnuit, deoarece fiecare zonă menţionată are un mod specific de a fi stimulată erotic, generându-se astfel o senzaţie specifică.

Masajul poate fi oricând un preludiu binevenit...

Întrucât femeile sunt, în general, mai greu de excitat decât bărbţii, masajul este o practică clasică prin care bărbaţii le pot "pregăti" înainte de penetrare. Loviturile uşoare şi sărutarea zonelor erogene vor transmite femeii mesajul nostru, prin care îi comunicăm că este dorită, că se poate relaxa, având încredere că vom face tot ceea ce ne este posibil pentru a-i genera plăcere.

Într-o relaţie de cuplu, masajul înseamnă mult mai mult decât o simplă relaxare. Prea puţini oameni îşi îngăduie suficient de mult timp pentru a-şi atinge partenerul pe tot corpul, cunoscându-l astfel mai bine.

Pe de altă parte, oricine îşi doreşte confirmarea faptului că este iubit mai presus de vorbele ce sunt adesea atât de capricioase. O mângâiere delicată poate spune imens. De altfel, beneficiile terapeutice ce rezultă prin masarea muşchilor sunt incomensurabile, căci astfel se elimină toate tensiunile acumulate de-a lungul nervilor ce străbat întregul corp.

Există însă în această anticameră a amorului care este preludiul, un lucru ce este chiar mai savuros decât să ţi se facă un masaj. Ghiciţi care? Masajul reciproc realizat simultan. Masajul între doi iubiţi poate fi considerat un aspect delicios şi magic al unei sexualităţi sigure. El conduce de regulă la o armonizare a relaţiei de cuplu, la amplificarea iubirii şi a intimităţii între cei doi şi, de ce nu, la o stare permanentă de fericire şi împlinire debordante.

rev. Eros&Amor nr.14

Sursa: Seductiatrupului.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII