Adio, celulita!

Voturi: 140 |   Voteaza

seductia098.jpgSe estimeaza ca un procent de cel putin 80 la suta dintre femei au o anumita forma de celulita. Desi aceasta afectiune este cel mai adesea asociata cu o greutate mult peste normal, ea este întâlnita adesea si în cazul celor subponderale, precum si printre barbati. La aparitia acestei probleme contribuie lipsa de activitate si dezechilibrele hormonale, însa principala cauza a celulitei este consumul constant de aditivi si conservanti chimici, tipic pentru modul de alimentatie occidental, celulita lipsind aproape cu desavârsire la populatiile ce se hranesc traditional. Sistemul limfatic al organismului, care are functia de a filtra toxinele, depoziteaza aceste substante în zone ale corpului cât mai departate de organele vitale, atât functional, cât si ca pozitie - solduri, fese si coapse. Aici, din considerente genetice si structurale, celulita creeaza portiuni de piele noduroase si valurite, cu aspect de "coaja de portocala", adesea umflate si devenind uneori dureroase la apasare.


Cele mai utilizate remedii sunt: dieta cu alimente naturale, exercitiile fizice diverse, perierea uscata a pielii, masajul superficial (pentru activarea circulatiei în vasele limfatice) si masajul tesuturilor profunde. Va propunem o modalitate suplimentara, deosebit de eficienta si placuta:
Masarea usoara a pielii cu un produs ce contine extracte din plante special selectate pentru actiunea lor anticelulitica. Este un amestec de iedera, considerata excelenta pentru reducerea celulitei, grapefruct, cu efect diuretic si detoxifiant si ulei esential de fructe de ienupar.

Lotiune pentru masaj
200 g de gel pentru dus nearomatizat
50 g extract de iedera
4 linguri de coji de nuca farâmitate foarte marunt
60 picaturi de ulei esential de grapefruct
30 picaturi de ulei esential de fructe de ienupar
15 picaturi de ulei esential de portocala
15 picaturi de ulei esential de cires

Turnati gelul si extractul de iedera într-o cupa si amestecati. Adaugati esentele amestecând pâna când solutia se uniformizeaza. Cu ajutorul unei pâlnii, puneti amestecul într-o sticla de 1,5 l. Înainte de folosire, adaugati o lingura de coji de nuca la 30-60 g de gel, într-un bol. Masati zilnic corpul în timp ce faceti dus, folosind o bucata de lâna sau bumbac, sau cu o manusa de baie.Sursa: Seductiatrupului.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII