5 pozitii pentru un trup perfect

Voturi: 190 |   Voteaza

Incearca sa uiti de acum inainte de antrenori personali si de orele intregi petrecute la sala de sport. De astazi, singurul antrenor este partenerul tau de viata pentru ca sexul pasional arde o multime de calorii.

Dupa cum stiti mai toate dietele sunt greu de urmat si presupune o multime de sacrificii, asa ca iti propun sa faci ceva placut si foarte distractiv prin care poti sa dai jos kilogramele in plus. Iti voi prezenta cinci pozitii numai bune pentru a-ti creea o silueta de invidiat fara a tine vreo dieta anume:Pozitii perfecte

Feliana ghemuita

Aceasta pozitie este foarte buna pentru ca iti va tonifia coapsele interioare si muschii gambelor. Prin practicarea acestei pozitii ii aduce beneficii si partenerului tau pentru ca ii solicita muschii abdominali. Aici trebuie sa muncesti tu mai mult decat el stand cu genuchii indoiti la maxim deasupra lui.

Leaganul pasiunii

Aici tu te pui cu fata catre partenerul tau, cu mainile fixate in jurul gatului si cu picioarele departate, de o parte si de alta a trupului sau. La aceasta pozitie partenerul tau este responsabil pentru leganare. Aceasta pozitie ajuta la tonifierea bratelor, abdomenului, si picioarelor tale.
Prin practicarea acestei pozitii, barbatul tau va observa ca bratele si picioarele ii sunt mai puternice in urma sustinerii corpului tau.

Roaba distractiva

Atunci cand veti face aceasta pozitie tu trebuie sa stai intinsa pe burta cu picioarele usor departate, fiind pozitionate de la genunchi in jos in afara patului si cu ambele brate intinse.
Iti va tonifia muschii bratelor si ai picioarelor, intarindu-ti in acelasi timp si muschii abdominali cat si pe cei fesieri.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII