3 Carti pentru o femeie moderna

Voturi: 120 |   Voteaza

     Femeile moderne sunt mereu interesate de noi informatii si activitati pentru a-si ocupa timpul liber. Cititul este una dintre cele mai des intalnite activitati de relaxare. In continuare voi prezenta 5 carti care au atras femei din toata lumea.

 

1. Diavolul se imbraca se la Prada de Lauren Weisberger

     Acest roman a fost si ecranizat avand in rolurile principale pe Meryl Streep si Anne Hathaway.Andrea Sachs, eroina cartii, o tanara din provincie, proaspata absolventa a uneia dintre marile universitati de pe Coasta de Est, obtine in chip nesperat slujba la care viseaza milioane de fete: asistenta a Mirandei Priestly, editoare de succes a revistei Runway. Desi, la inceput, crede ca a ajuns in raiul celebritatilor, printre pantofi si posete Prada, Armani sau Versace, Andrea isi da repede seama ca sefa ei este… "diavolul" in persoana. 

 

Diavolul se imbraca de la Prada

 

2.Mananca,roaga-te,iubeste de Elizabeth Gilbert

     Si acest roman a fost ecranizat avand-o pe Julia Roberts in rolul principal. Cartea prezinta viata unei femei care desi are tot ce si-ar putea dori o femeie este asaltata de indoieli asa ca abandoneaza totul,pleaca in lume singua si incearca sa se regaseasca.

 

Mananca roaga-te iubeste

 

    3. Ghidul fetelor obraznice de  Tara Palmer -Tomkinson si S. Marshall

     O carte plina de picanterii si sfaturi, ideale pentru a face trecerea de la timiditate si lipsa de autoconfidenta , la o personalitate puternica si autocontrol

Ghid

 

 

Redactor
Franceska


CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII