Download ZumoDrive - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ZumoDrive
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Accesați fișierele dvs. oricând și oriunde

Mutați frecvent fișiere între computerul desktop și laptopul, sau între computerul de acasă și computerul de birou sau chiar între computer și smartphone? Dacă da, aveți nevoie de o aplicație precum ZumoDrive.

ZumoDrive se bazează pe ceea ce este cunoscut sub numele de "cloud computing", în sensul că este un hard disk personal împărțit între computerul dvs. local și un server de internet. Aceasta înseamnă că vă puteți accesa fișierele de pe computer ca și cum ar fi stocate pe un hard disk local și, de asemenea, să le accesați online din orice altă locație.

ZumoDrive vă solicită să creați un cont de utilizator gratuit și vă oferă gratuit 1 GB capacitate de stocare. Dacă aveți nevoie de mai multe, planurile de date încep de la 2,99 USD pe lună pentru 10 GB de stocare. ZumoDrive-ul dvs. personal apare ca încă o unitate standard sub pictograma My Computer și este disponibil și pe site-ul web ZumoDrive.

Lucrul bun despre ZumoDrive este faptul că funcționează foarte bine și vă permite să accesați fișierele dvs. din aproape oriunde, atât timp cât aveți o conexiune la Internet. De asemenea, puteți defini o listă de prieteni care pot adăuga și fișiere în spațiul dvs., ceea ce îl face un sistem excelent pentru partajarea fișierelor. Dezavantaj, personal cred că o unitate de stocare de 1 GB este prea mică.

ZumoDrive este un utilitar convenabil de stocare online care vă permite să accesați fișierele dvs. din orice locație și să le partajați și cu prietenii.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: