Download ZumoCast - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ZumoCast
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Accesați muzică și videoclipuri pe computerul de acasă de oriunde

ZumoCast transformă computerul într-un server multimedia personal la care poți accesa oricând, oriunde.

Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont ZumoCast și să instalați clientul desktop pe computerul care va funcționa ca server. Apoi instalați aplicația pentru iPhone, iPod Touch sau iPad și începeți să vă bucurați de muzică, videoclipuri și fotografii preferate la fața locului. Puteți accesa conținutul partajat al ZumoCast printr-un browser web.

ZumoCast nu necesită nicio sincronizare sau conversie anterioară și este foarte ușor de utilizat. Pur și simplu conectați-vă la sistem cu numele de utilizator și parola și toate fișierele partajate vor fi chiar acolo. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a ține documente importante întotdeauna la îndemână - fie că sunteți acasă, la birou sau naveta.

Interfața din ZumoCast este clară și ușor de utilizat, în toate versiunile pe care le-am încercat: web, aplicația desktop și aplicația pentru iPhone. Dezavantaj, am fost un pic îngrijorați de confidențialitate, deoarece programul nu are opțiuni de securitate. Nu ne-am putut abține să ne gândim dacă toate acele fișiere partajate ar fi în siguranță.

Cu toate acestea, ZumoCast este un instrument uimitor cu care puteți accesa fișiere și documente media de oriunde.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: