Download Zoom Meetings - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Zoom Meetings
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Întâlniri Galore este obiectivul cu această aplicație

Zoom Meetings este o aplicație de comunicare socială, cu conferințe video și mesagerie instant pentru întâlniri de echipă oricând și oriunde . Unul dintre produsele Zoom Video Communications, întâlniri Zoom vă permite să organizați conferințe și dețin video de pe desktop și utilizatorii de telefoane mobile cu integrarea perfectă a programările calendare diferite. Nu numai asta, dar puteți, de asemenea, să partajați conținut în aplicație între echipa dvs. Acesta este un instrument excelent pentru apeluri video importante, care necesită o conexiune stabilă și fiabilă - fără a menționa diverse funcții care vă vor facilita munca atunci când vine vorba de organizarea de întâlniri video. De asemenea, în timp ce este orientat către companii și profesioniști, este o aplicație bună să încercați cu prietenii și familia, dacă sunteți de tipul care utilizează puternic apelurile video.

Partenerul dvs. de întâlnire

Ca o aplicație de comunicare la îndemână, Zoom Meetings este accesibil tuturor pe diferite platforme , permițându-vă să vă alăturați întrunirilor oricând și oriunde, cu condiția să aveți o conexiune stabilă la internet. Se sincronizează cu calendarele dvs. precum Outlook sau Gmail și oferă conferințe video de înaltă calitate de pe orice dispozitiv. Aplicația poate suporta, de asemenea, până la 1.000 de participanți video și chiar 49 de videoclipuri pe ecran. Mai mult, utilizatorii pot, de asemenea, să partajeze simultan cu ecranul acestuia, folosind diversele sale instrumente de colaborare încorporate . Întâlnirile dvs. câștigă, de asemenea, automat criptare și protecție prin parolă . Dacă trebuie să iei procesul-verbal al ședinței, poți lăsa lucrarea în transcrierile căutate ale aplicației. Această funcție înregistrează întâlnirea, astfel încât să vă puteți concentra mai bine pe discuție. Funcția de chat a aplicației are chiar și partajarea integrată a fișierelor și o arhivă de 10 ani .

Întâlnirile cu zoom permite, de asemenea, utilizatorilor să efectueze instruire individuală pe lângă conferințe video. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații fiabile de productivitate pentru birou, acest lucru este foarte recomandat pentru echipa dvs. Puteți încerca, de asemenea, dacă sunteți în afara unui loc de muncă, dar aveți totuși nevoie de o aplicație de comunicare bună pentru prieteni sau familie.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: