Download Zipeg - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Zipeg
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Decompresor cu funcții de previzualizare a imaginii

Dacă trebuie să decomprimați fișierele în mod regulat, în special fișierele de imagine, s-ar putea să-l considerați interesant pe Zipeg . Cu siguranță este unul dintre cele mai frumoase decompresoare de imagine pe care le-am folosit de ceva vreme.

Funcția cheie a Zipeg este o funcție de previzualizare mișto, care vă permite să vedeți ce aveți de gând să decomprimați înainte de a face acest lucru. Acest lucru este grozav dacă nu vă puteți aminti ce este într-un fișier sau sunteți suspect de conținutul acestuia. Zipeg acceptă o mare varietate de formate de arhivă, inclusiv:
ZIP , RAR , ARJ , LHA / LZH , 7z , TAR , GZ , TGZ , BZIP2 , CPIO , RPM , ISO , CHM , Z , CBR , CBZ , WAR și EAR .

Puteți extrage / decupla articole din Zipeg pur și simplu glisându-le, iar interfața este remarcabil de ușor de utilizat și de aspect bun. Poate prelucra arhive în fundal în timp ce lucrați, sortează conținutul folderelor după nume, dimensiune sau dată și verifică automat cele mai recente actualizări.

Aceasta este una dintre cele mai bune utilități de compresie a imaginii acolo, deși miniaturile pot dura ceva timp să apară când selectați un fișier .

Zipeg acceptă următoarele formate

ZIP, RAR, ARJ, LHA / LZH, 7z, TAR, GZ, TGZ, BZIP2, CPIO, RPM, ISO, CHM, Z, CBR, CBZ, WAR, EAR

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: