Download Zeus Text Editor for Windows - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Zeus Text Editor for Windows
Categorie:
Programe Web
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Editor de programare pentru mai multe limbi

Zeus Publishing Text pentru Windows este un editor de text langauge multiplu pentru programatori care acceptă tastaturi Brief, Epsilon, Wordstar și EMACS. A fost conceput pentru a dezvolta software cu ușurință, făcând codificarea mai simplă și mai intuitivă.

Zeus se adresează tuturor programatorilor, iar dezvoltatorii o etichetează drept „limbaj neutru”. În timp ce acest lucru îl face flexibil, este de asemenea un pic ambițios, deoarece toate limbajele de programare au caracteristici și cerințe diferite dintr-un mediu de dezvoltare. Cu toate acestea, Zeus Publishing Text oferă o cantitate incredibilă de caracteristici în încercarea de a-i satisface pe toți.

Majoritatea programatorilor vor aprecia cu adevărat Managerul spațiului de lucru, ceea ce face ca managementul de proiect să fie foarte simplu și clar. Puteți gestiona și vedea dintr-o privire exact ce proiecte lucrați. În plus, dispune de un compilator excelent decât permite programatorilor să continue să scrie, în timp ce rulează pe fundal. Pentru a economisi și mai mult timp, puteți înregistra chiar și macro-uri de tastatură

Programul își propune în principal să se ocupe de programatorii C / C ++, Java, Pascal, Clipper, Cobol, SQL și Fortran, deși s-ar putea dovedi utile și cu alte limbi, de asemenea este gama. Cu toate acestea, dacă programați într-o singură limbă, veți dori ceva mai special adaptat acestuia decât Zeus Publishing Text.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: