Download Yume Nikki - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Yume Nikki
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Yume Nikki te plasează în rolul lui Madotsuki, o tânără, fată japoneză cu coadă de porc, care stă în apartamentul ei toată ziua. Poate juca jocuri, privi televizorul sau agăța în jurul balconului ei, dar despre ceea ce este cu adevărat jocul este să dormi. În timp ce doarme, Madotsuki are vise bizare, adesea mărginindu-se sau devin în mod clar, coșmaruri. Somnul ei este tulburat, totuși este interesant, iar prin el înveți despre Madotsuki și despre lumea ei.

Elaborați Visuri

Lumea minții lui Madotsuki prezintă multe creaturi fantastice. Unele sunt binefăcătoare sau prietenoase, iar unele chiar vor servi drept „elemente” care îi conferă noile abilități, își schimbă aspectul sau o transformă în mod direct. Alții sunt ostili sau pur și simplu periculoși prin existența lor. A le descrie aici ar strica unul dintre cele mai mari aspecte ale jocului: învățarea despre cum funcționează și se comportă lucrurile.

Vis și realitate, o monedă dublă

În general, calitățile lui Yume Nikki care pot atrage potențialii jucători sunt adesea aceleași care îi vor îndepărta de la joc. Pentru un jucător, anumite scene pot uimi, în timp ce altele le pot dezgusta; contrariul poate fi valabil pentru următorul jucător. Din această cauză, Yume Nikki nu este recomandat pentru ușurința în suferință sau pentru leșinarea inimii. Totuși, nu este prea mare și poate fi o plăcere de jucat, cu condiția să poți privi ciudățenii sale.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: