Download YarNe - Descarca PC Telefon Android sau IOS

YarNe
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmărește transmisia video la cerere

Scopul din spatele YarNE este de a oferi un serviciu TV online care vă permite să alegeți ce emisiuni vizionați și când. Este esențial un serviciu video la cerere, care oferă timpi de încărcare scurte și o calitate decentă a imaginii, toate la rezoluții destul de respectabile.

Deși designul respectă liniile directoare ale competitorului său bine stabilit Joost, de pe pagina de pornire nu este clar imediat ce trebuie să faceți clic pentru a selecta un canal și a vizualiza un videoclip. În timp ce testați programul, am descoperit că o modalitate ușoară de a proceda este să faceți clic pe butonul triunghiului numit „Teatru”, apoi să alegeți un canal, cum ar fi „Documentare”, și să faceți clic pe unul dintre elementele disponibile în listă din dreapta. Videoclipul va începe după câteva secunde.

O altă comparație care merită făcută între YarNe și concurenții săi este cantitatea de conținut disponibilă. Din păcate, YarNe nu oferă o mare parte din selecție. Sperăm că, pe măsură ce numărul de utilizatori va crește, numărul videoclipurilor va urmări în mod similar și, în acest caz, serviciul ar putea începe să pară mai interesant pentru un public mult mai larg.

În ciuda bunelor intenții ale dezvoltatorului, aplicația nu îndeplinește ceea ce promite. Cea mai mare problemă pe care YarNe o are este lipsa de conținut: există doar câteva videoclipuri disponibile pentru vizionare, deși calitatea este în concordanță cu concurenții.

Din păcate, YarNe nu este încă suficient de bun pentru a vă determina să vă aruncați televizorul.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: