Download XnView 1.98.2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

XnView 1.98.2
Categorie:
Programe Vizualizare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win95/98/Me/2000/NT/XP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
XnView este un software gratuit care vă permite să vizionaţi şi să convertiţi fişiere grafice. Este foarte rapid şi uşor de utilizat. Dar mult mai important este că oferă suport pentru peste 500 de formate grafice. Cu XnView puteţi viziona, procesa şi converti imagini. XnView recunoaşte peste 500 de formate diferite şi le poate converti apoi în alte formate, precum GIF, BMP, JPG, PNG, multi page TIFF.

Un foarte bun manager de fotografii (în adevăratul sens al cuvântului), gratuit pentru uz personal, este XnView. Acesta recunoaşte un număr mare formate grafice şi oferă mai multe criterii de organizare a fotografiilor. Nu lipsesc nici funcţii de editare precum rotire, redimensionare, crop, ajustarea luminozităţii şi a contrastului (automată şi manuală), aplicarea diverselor filtre pentru stilizarea imaginilor sau conversia şi redenumirea multiplă.

XnView este un browser grafic rapid cu ajutorul caruia se pot vizualiza si converti fisiere grafice din peste 500 de formate: gif, bmp, jpeg, png, targa, multipage tiff, camera RAW, jpeg 2000, mpeg, Avi, Quicktime. XnView este un vizualizator, convertor si editor de imagini.
Programul este gratuit si recunoaste aproximativ 500 de formate de fisiere grafice, care pot fi editate sau convertite dintr-un format in altul.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: