Download Xnotika Player - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Xnotika Player
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ascultați gratuit Rock Italian în stil

Xnotika Player nu este doar un player media vechi. Acesta oferă acces la cerere la o mare varietate de roci italiene. Este numit pentru Xnotika, o trupă indie rock, iar software-ul în sine a fost dezvoltat de Marco Cervoni din Silicostar, un programator și compozitor cu mai multe programe sub centura sa. Servește pentru a promova artiștii indie pentru a-ți aminti de un CD cu muzică adevărată ... și pentru a-ți oferi acea muzică gratuit. Sună destul de bine, nu-i așa?

Un estetic puternic

Pentru a fi sincer, atragerea principală a Xnotika Player (pe lângă selecția de muzică disponibilă gratuit) este cum se simte. Din momentul în care o porniți, veți vedea arta fotografică care amintește de copertele de album sau CD de la sfârșitul anilor 90, un fel de stil care continuă și astăzi în rândul multor grupuri de indie rock. Deși software-ul în sine este oarecum spartan în funcțiile și programarea sa, aceasta nu este o problemă mare pentru un program atât de simplu.

Accesați acum

Prin urmare, practic Xnotika Player este excelent pentru a avea acces la muzica pe care o oferă o mulțime de oameni care altfel nu ar auzi. Desigur, totul este subiectiv, dar recenzia noastră a găsit cel puțin o ascultare melodică destul de plăcută. Deși este tot rock italian o mulțime de amestecuri de genuri în moduri în care ați spera ca trupe indie să le facă. În general, Xnotika Player merită să fii trupat dacă ai interes pentru muzică.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: