Download XML Notepad - Descarca PC Telefon Android sau IOS

XML Notepad
Categorie:
Programe Diverse Internet
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Platforma de programare de bază Microsoft

XML Notepad 2007 este un software gratuit de dezvoltare și IT creat de Microsoft. Software-ul permite utilizatorilor să răsfoiască și să editeze documentele XML printr-o interfață de utilizator foarte simplă. Este conceput exclusiv pentru a facilita programarea cu instrumentele și funcțiile intuitive. Utilizatorii pot naviga utilizând Vizualizarea textului nodului cu View Tree și căutare incrementală. Ei pot copia coduri-lipi cu suport pentru spațiul de nume. Când editați arborele, pot utiliza drag / drop. Acest software are anulat / refăcut infinit pentru o editare convenabilă. Software-ul oferă un pop-up editare multi-linie pentru a se potrivi cu valori mari ale nodurilor de text. Regex și XPath sunt acceptate de funcția find / înlocuire. Programul poate încărca imediat un document XML de 3mb sau mai mare. Utilizatorii pot verifica erorile prin validarea schemelor XML. De asemenea, acceptă editori personalizați data, ora, data. Orice instrucțiuni de procesare a foilor de stil XML sunt afișate în vizualizatorul HTML Inplace al software-ului. Alte caracteristici și instrumente de codare includ fonturi și culori, butoane pentru barele de instrumente nud, instrumentul XML Diff, Intellisense, suport XInclude, adnotări XSD și instrumentul de definire Goto.

Este disponibil pentru utilizatorii cu sistemul de operare Windows XP și versiunile anterioare și îl puteți descărca în engleză. Versiunea programului este 1.0 și a fost actualizată la 25.05.2011.

De când am adăugat acest software în catalogul nostru în 2011, a reușit să realizeze 168.841 descărcări, iar săptămâna trecută a realizat 145 de instalații.

În legătură cu descărcare, XML Notepad este un program lin, care necesită mai puțin spațiu decât majoritatea programelor din categoria software de dezvoltare. Este un software foarte popular în țări precum India, Statele Unite și China.


Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: