Download Xirrus Wi-Fi Inspector - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Xirrus Wi-Fi Inspector
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru surferi inteligenți

Xirrus Wi-Fi Inspector este un software special care permite utilizatorilor să găsească diversele puncte de rețea Wi-Fi din zona lor și să se conecteze rapid și convenabil. Software-ul ajută, de asemenea, la rezolvarea problemelor de conectare, astfel încât utilizatorii să se asigure că sunt întotdeauna conectați la net atunci când trebuie.

Spuneți la revedere conexiunilor lente

Chiar și persoanele care au doar cunoștințe de bază despre calculatoare sunt sigure că vor găsi că Xirrus Wi-Fi Inspector este foarte ușor de utilizat. Opțiunea de soluționare a problemelor face ușor de observat de ce utilizatorii au probleme de conectare la un anumit punct de focal și pot funcționa pentru a atenua problema și pentru a furniza fericire conectată. Software-ul vine complet cu un scaner special de cartier, care este prezentat în stilul unui radar. Acest radar va evidenția toate punctele de rețea Wi-Fi din zonă și va oferi informații esențiale, cum ar fi rezistența conexiunii și ușurința săriți la bord. Utilizatorii selectează apoi hotspot-ul pe care doresc să-l folosească, iar software-ul se va ocupa de restul.

Realizarea conexiunii corecte

Cu numărul său mare de funcții utile, acesta este un instrument excelent pentru conectarea și monitorizarea diferitelor conexiuni atât într-o anumită zonă, cât și în timpul deplasării. Deși Xirrus Wi-Fi Inspector funcționează rapid și eficient împreună cu multe versiuni diferite de Windows, persoanele care utilizează sisteme de operare diferite vor trebui să caute o altă soluție.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: