Download XCOM: Enemy Unknown - Descarca PC Telefon Android sau IOS

XCOM: Enemy Unknown
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista | Versiune: Demo
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

XCOM: Enemy Unknown este un joc de strategie bazat pe rând, în care controlezi o echipă mică de soldați pentru a apăra Pământul împotriva unei invazii extraterestre.

Ai auzit povestea cu un milion de ori înainte. O navă necunoscută ajunge pe Pământ cu un mare accident. Străinii din interior încep să ucidă pe toată lumea și începe o invazie la scară completă. În timp ce XCOM: Enemy Unknown nu are o poveste originală , încearcă să se diferențieze de alte jocuri de invazie extraterestră, incluzând un sistem de luptă interesant bazat pe ture și elemente RPG .

Grafică

Graficele din XCOM: Enemy Unknown sunt solide, dar nu te vor arunca. Folosește Unreal Engine, care este solid, dar nu reușește să impresioneze în epoca Battlefield 3 și Skyrim.

Există o mulțime de scene destul de redate pre-redate, dar modelele de personaje nu au unele detalii complicate pentru a le face să pară realiste. În joc, grafica este bună cu o vedere de sus în jos, la persoana a 3-a. XCOM: Enemy Unknown are o mulțime de aspecte neon pentru ghidarea jucătorilor printr-un nivel și în meniurile sale.

Modul de joc

Aici XCOM: Enemy Unknown strălucește cu adevărat. În timp ce gameplay-ul bazat pe ture într-un joc de strategie nu este nou, acesta combină elemente din trăgători. Vă veți baza foarte mult pe capacul XCOM: Enemy Unknown. Dacă îți așezi soldații în spatele capacului sărac, ei vor suferi o mulțime de daune și chiar vor fi uciși instantaneu.

Începi cu 4 soldați sub controlul tău, cu abilitatea de a adăuga încă un cuplu mai mult în echipa ta când ai nivelat suficient. Având o echipă mică pune mai multă presiune pentru a-i menține pe toți în viață sau vei fi într-un dezavantaj sever.

O caracteristică interesantă pe care XCOM: Enemy Unknown a inclus-o este capacitatea de a urca pe clădiri de top , oferind jucătorului mai multe modalități de strategie pentru a aborda un nivel. Există, de asemenea, un mecanic de atac interesant în XCOM: Enemy Unknown. Vi se oferă o citire din probabilitatea dvs. de a lovi un inamic și de șansa unui hit critic. Acest tip de luptă îmi amintește de Fallout 3 și face importantă planificarea atentă .

Sunet

Coloana sonoră a lui XCOM: Enemy Unknown este bună cu scoruri orchestrale umflate pentru a crește greutatea atacului extraterestru. Cea mai mare parte a muzicii va fi irelevantă, întrucât este scris clar pentru a fi muzică de fundal în timp ce decideți unde să vă plasați soldații.

Designul sonor în niveluri este bun, creând o atmosferă înfiorătoare și tensionată . Zgomotele pe care le fac extratereștrii în XCOM: Enemy Unknown pot fi îngrozitoare, adăugându-se atmosferei înfiorătoare. Totuși, XCOM: Enemy Unknown nu te va speria de designul sonor.

Previzualizați completarea

XCOM: Enemy Unknown este un joc solid de strategie care introduce elemente RPG pentru a crea o experiență unică. În timp ce povestea lasă mult de dorit, jocul XCOM: Enemy Unknown este suficient pentru a menține jucătorii angajați.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: