Download WWE 2K19 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WWE 2K19
Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O plată solidă pentru seria WWE 2K

În ciuda naturii sale scriptice, lupta continuă să fie o sursă de divertisment incredibil de populară pentru o mulțime de oameni. Există ceva despre a vedea doi oameni cu personalități puternice care se luptă și se ciocnesc între ei, care este doar atât de distractiv de urmărit. Acum, fanii luptelor nu numai că ajung să se bucure de privirea sportului, dar se pot bucura și de el într-un cadru de simulare. Din 2000, odată cu lansarea WWF SmackDown!, 2K a produs jocuri video de wrestling de top pentru fanii care doresc să experimenteze distracția de a lupta într-o abordare mai practică. WWE 2K19 este cea de-a 20-a tranșă a acestei serii de lungă durată. Poate fi la curent cu standardele stabilite de predecesorii săi?

Ca lupta din viața reală

Unul dintre cele mai bune lucruri despre seria WWE 2K este grafica sa impecabilă și acțiunea vocală , iar WWE 2K19 cu siguranță nu dezamăgește în acest aspect. WWE 2K19 este prevăzut cu unii dintre cei mai de seamă luptători din industrie și sunt proiectați și animați cu atenție pentru a arăta cât mai mult viața. Dezvoltatorii nu au scăpat niciodată atunci când a fost vorba de personaje redate, deoarece WWE 2K19 are o listă mare de personaje redabile . Jocul are, de asemenea, tăieturi redate de fiecare dată când luptătorii intră în ring. Dezvoltatorii au făcut mari dureri pentru a se asigura că reducerile din joc reflectă coregrafia de intrare a luptătorilor în viața reală.

În plus față de graficele jocului care scade la maxilar, acesta include și voci ale luptătorilor WWE, și asta aduce un plus de credibilitate reală a jocului. În ceea ce privește gameplay-ul, unele mișcări nu se execută în permanență bine. Cu toate acestea, dacă reușești să le faci să funcționeze, arată uimitor și sunt animate fluid și cu detalii deosebite.

Probleme de performanta

Probabil cea mai presantă îngrijorare cu privire la WWE 2K19 este problema de performanță. Abia în frâu, cerințele de sistem pentru ca acest joc să funcționeze sunt extrem de mari. Acest lucru nu este surprinzător datorită graficii extrem de detaliate și a mecanicii complexe de joc WWE 2K19, dar își limitează baza jucătorilor. Pentru a face și mai rău, chiar și jucătorii care folosesc sisteme avansate întâmpină probleme de performanță. Jocul este extrem de predispus la prăbușire. De cele mai multe ori, accidentele se produc în timpul tăierii de intrare a luptătorilor.

În plus față de blocarea frecventă a jocului, sunetul său este, de asemenea, deseori sincronizat și, uneori, jocul cu rate de cadru mult reduse. După cum vă puteți imagina, acestea nu sunt mici preocupări, deoarece afectează grav jocul și experiența jucătorilor.

Spectacol peste substanță

Ne-fanii luptelor vor susține că sportul nu este altceva decât un joc flash de box care nu are nici un merit atletic sau artistic. Cu toate acestea, nimeni nu poate nega faptul că lupta are multă valoare de divertisment, indiferent dacă ești în ea pentru lupta în sine sau pentru teatrul care vine cu ea. WWE 2K19 este similar în acest sens. WWE 2K19 este plin de probleme de performanță și dezvoltare. Nu rupe nicio graniță și nu are prea multe de oferit în ceea ce privește concurența multiplayer. Cu toate acestea, este foarte distractiv să te joci, iar dacă ești fan al luptei, este totuși o sursă demnă de distracție.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: