Download WWE 2K18 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WWE 2K18
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

WWE 2K18 este un joc video WWE cu caracteristici proaspete, simulări mai realiste și o altă bunătate de joc.

Caracteristici noi și realiste

WWE 2K18, spre deosebire de alte jocuri WWE din trecut, încearcă să se apropie de cercul pătrat. Prin urmare, experiența de joc este mai intensă și mai plină de caracteristici. De exemplu, meciuri de opt bărbați, detectarea greutății noi, o zonă imensă în culise, câteva mii de animații proaspete etc. sunt câteva caracteristici vizibile. De asemenea, un motor de redare proaspăt revizuiește vizual WWE 2K18 și face ca drama să pară mult mai reală. Vizualizările, lista, numărul de moduri disponibile etc. fac ca experiența să fie distractivă, rafinată și lustruită. Există, de asemenea, opțiunea de a conversa cu superstaruri (în joc), a face dușmani, a forma alianțe, a strategia meciurilor viitoare și a căuta căutări. De asemenea, puteți concura cu jucătorii online pentru a vă îmbunătăți profilul jucătorului și pentru a câștiga îmbunătățiri și îmbunătățiri.

Opțiunile de personalizare au fost îmbunătățite cu un set de instrumente de personalizare mai profund și cu alegeri de potrivire personalizată. De asemenea, Suite Creation oferă funcții suplimentare detaliate pentru crearea unui superstar, videoclip sau arena. Cu acest lucru, puteți veni cu aproape orice luptător care a adâncit vreodată inelul WWE.

În ceea ce privește gameplay-ul, dezvoltatorii au depus probabil cele mai bune eforturi. Meciurile sunt mai distractive decât înainte, iar inversările sunt mult mai echilibrate. Mai mult, atunci când vine vorba de a face adversarul să se prezinte, există alegeri disponibile.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: