Download WTFast - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WTFast
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Accelerați și neteziți conexiunea dvs. de jocuri.

WTFast este o GPN (rețeaua privată a jucătorilor), similară cu o VPN, dar proiectată exclusiv pentru utilizarea cu jocuri video. Este util pentru îmbunătățirea ping-ului, accesarea serverelor cu regiune restricționată și, în caz contrar, îmbunătățirea gameplay-ului atunci când Internetul este lent sau serverul în care doresc să joace este îndepărtat.

Complet automat

Ca exemplu, conectarea directă la un server din SUA din Noua Zeelandă este în mod normal destul de lent. WTFast vă poate orienta conexiunea printr-o serie mai eficientă de servere, care se termină la un server din SUA, făcând jocul dvs. mai ușor decât ar fi în mod normal. WTFast acceptă setări personalizate în acest scop, dar în mod implicit, folosește învățarea automată pentru a găsi cea mai bună rută posibilă pentru dvs. În special, WTFast are un nivel de funcționare foarte ridicat, dar a întâmpinat concurență și dificultăți în unele regiuni. Deși WTFast este disponibil în China, acesta a fost DDoSed în această regiune și poate fi puțin mai puțin eficient sau disponibil acolo uneori.

O alegere rapidă

În general, WTFast merită achiziționat dacă sunteți un jucător competitiv care se conectează la servere din întreaga lume sau dacă sunteți un jucător casual care trăiește într-o regiune în care nu există numeroase servere. Este util și pentru oricine dorește să joace jocuri cu prietenii din regiuni îndepărtate.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: