Download WRC 6 FIA World Rally Championship - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WRC 6 FIA World Rally Championship
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Campionatul Mondial de Raliuri WRC 6 FIA este un joc de curse care se concentrează pe sportul de conducere la raliu: conducere pe distanțe lungi pe o mare varietate de terenuri, adesea în condiții periculoase. Puteți alege să abordați o cursă favorită într-un singur joc sau să vă ridicați printre rândurile circuitului de raliu într-un mod mai lung, mai implicând o carieră. La fel ca într-un miting real, întreținerea și reparația vehiculelor joacă un rol important în acest joc.

Loviti mizeria

Campionatul Mondial de Raliuri WRC 6 FIA este un joc cu aspect deosebit , cu medii detaliate, realiste, iluminat și mașini. De asemenea, este foarte accesibil, cu setări personalizabile care vă permit să reglați nivelul de realism și dificultate în joc. Manipularea se simte realistă, dar este încă relativ simplă (deși necesită totuși abilități pentru a excela cu adevărat), ceea ce face din acest joc un miting de care nu trebuie să fii un jucător de joc de conducere. În mod ironic, tutorialul este o provocare dificilă la volan, care ar putea fi compensat pentru jucători mai noi.

O intrare ideală care ar putea fi trecută cu vederea

Campionatul Mondial de Raliuri WRC 6 FIA va atrage cu siguranță fanii de la raliu, cărora le va plăcea combinația dintre jocul de conducere cu viteză rapidă , managementul vehiculului și medii vii, realiste. Din păcate, acest joc riscă să fie trecut cu vederea de fanii mai puțin hardcore, ceea ce este păcat, deoarece este foarte accesibil și plăcut.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: