Download WorkSMART - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WorkSMART
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Reamintiți-vă să luați pauze scurte de la muncă

Eu personal nu am nevoie de nimeni la serviciu să-mi spună când este timpul să mă întorc acasă, dar am înțeles, de asemenea, că ar putea exista oameni care sunt atât de concentrați, care uită complet de pauzele de lucru.

Din fericire, acum puteți conta pe WorkSMART pentru această sarcină. Acest instrument ușor poate fi configurat pentru a afișa o fereastră de mesaj de fiecare dată când ar trebui să faceți o pauză scurtă de la serviciu sau pur și simplu să părăsiți biroul și să mergeți acasă. Acordat, sună destul de simplu, dar nu ar trebui să îl luați ca o glumă. Departe de a fi o pierdere de timp, aceste pauze scurte vor contribui cu siguranță la îmbunătățirea productivității și vă vor face să vă simțiți mai bine la locul de muncă - oh și, de asemenea, vor face familia mai fericită, deoarece nu ajungeți acasă la 21:00.

WorkSMART este foarte simplu de configurat și utilizat. Trebuie să vă setați orele de început și de încheiere la locul de muncă, plus pauza de prânz și apoi să configurați mai multe pauze pe parcursul zilei, până la un total de zece. În mod ideal, ar trebui să faceți cel puțin o pauză de cinci minute la fiecare două ore. Programul include, de asemenea, un instrument de statistică de bază care calculează cantitatea de timp pe care o petreci pentru fiecare aplicație, care poate fi util pentru a urmări activitățile și pentru a evita amânarea.

WorkSMART funcționează bine și nu mi-a dat nicio problemă în timpul testelor mele. Singurul lucru care mi-a fost dor a fost un fel de meniu de configurare care includea posibilitatea de a schimba de la formatul orar am / pm la ceas de 24 de ore.

Cu WorkSMART nu veți uita să faceți din nou pauze scurte, făcând munca mai puțin stresantă pentru dvs.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: