Download Wordament for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wordament for Windows 10
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0.1.41
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Wordament este un joc de cuvinte plăcut în care obiectivul tău este să creezi cât mai multe cuvinte, din literele din grilă.

Cum se joacă Wordament

Dacă ați jucat vreodată pe Boggle , veți ști formatul Wordament. Trebuie să creați cuvinte dintr-o grilă de litere 4x4 conectând litere alăturate. Pur și simplu țineți și trageți degetul peste litere pentru a face cuvântul. Puteți merge orizontal, vertical, în diagonală și furnizarea literelor atinge, face conexiuni în cât de multe direcții doriți. Literele în Wordament sunt atribuite valori de la 1-10, astfel încât folosirea literelor „mai grele” va avea un punctaj mai bun.


Ia lumea

Ceea ce face ca Wordament să fie unic este că jocurile sunt jucate în întregime online , sub formă de turnee live, unde toți jucătorii online iau aceeași grilă într-o luptă de două minute pentru a înscrie cele mai multe puncte și pentru a face cele mai multe cuvinte. După fiecare joc, vi se arată clasamentul global pentru acel joc și poziția dvs. în cadrul acestuia. După 30 de secunde de studiere a acestui lucru, se lansează un nou joc și pornești din nou.

Wordament este excelent pentru statistici . Înregistrează o mulțime de date despre istoricul jocurilor dvs. și conține clasamente cuprinzătoare, astfel încât să puteți vedea cum pornesc alții. Puteți face chiar și alți jucători Wordament în „frenemii”, unde veți putea compara scorurile cu ale dvs. după fiecare meci.

Există integrare completă Xbox Live în Wordament, cu o mulțime de realizări și promisiunea a 200 de puncte de gamer doar jucându-l!


O imagine spune o mie de cuvinte

Graficele din Wordament sunt destul de îngrijite, cu animații netede și efecte sonore îngrijite care nu sunt prea utilizate.

Verdictul

Dacă nu aveți o conexiune de date, Wordament este inutil, deoarece întregul joc este jucat online. Ar fi bine dacă ar exista o opțiune de a juca împotriva ta pe telefon - sau cel puțin o opțiune de a merge cu capul în cap cu un prieten într-o luptă cu doi jucători.

Cu condiția să aveți o conexiune la internet, Wordament este un joc de cuvinte excelent care vă aduce cu adevărat spiritul competitiv!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: