Download Wondershare Streaming Audio Recorder - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wondershare Streaming Audio Recorder
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Wondershare Streaming Audio Recorder

Wondershare Streaming Audio Recorder poate înregistra orice sunet care vine prin computer, indiferent dacă este redat online sau de pe hard disk.

În timp ce Wondershare Streaming Audio Recorder este destul de ușor de utilizat, setările pot fi puțin complicate. Trebuie să vă asigurați că selectați dispozitivele de intrare și ieșire corespunzătoare sau programul nu va înregistra nimic. De asemenea, Wondershare Streaming Audio Recorder trebuie pornit înainte de a lansa programul al cărui sunet doriți să înregistrați.

Odată ce totul este configurat, pur și simplu redați muzica și Wondershare Streaming Audio Recorder o va înregistra așa cum sună, în timp real - inclusiv servicii de streaming online de muzică. Programul poate înregistra o varietate de formate, inclusiv MP3, AAC, WMA, WAV și OGG . De asemenea, fiecare dintre formate are propriile setări de personalizare pentru rata de eșantionare, codificatorul, canalul audio și bitrate .

Când înregistrarea este terminată, Wondershare Streaming Audio Recorder vă permite să redați fișierul imediat cu un simplu player încorporat sau să îl împărțiți în mai multe părți.

Cu Wondershare Streaming Audio Recorder, puteți înregistra cu ușurință muzica preferată de la serviciile de streaming de muzică online - și de pe propriul computer.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: