Download Wolfenstein: The Old Blood - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wolfenstein: The Old Blood
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Wolfenstein de anul trecut: Noua Ordine a uimit pe mulți prin acțiunea sa superbă și cu un complot neplăcut, dar mai profund decât se aștepta. După ce a obținut aclamări critice semnificative, dezvoltatorul MachineGames a revenit cu un prequel autonom , Wolfenstein: The Old Blood.

Încă o dată până la încălcare

Acest nou capitol din povestea lui Wolfenstein îl trimite pe eroicul BJ Blazkowicz înapoi în acțiune împotriva unei puternice forțe naziste. Având loc în 1946 , această istorie alternativă vede că amenințarea nazistă nu numai că este încă prezentă, ci câștigă de fapt războiul. Acest lucru se datorează în parte tehnologiei lor elegant steampunk, dar și datorită îmbrățișării în secret a artelor întunecate.

Fărâmițată în două părți, ultima misiune a lui Blazkowicz l-a făcut să intre prima dată în închisoarea cetățeanului Castel Wolfenstein pentru a fura informații vitale despre planurile malefice ale generalului Deathshead. Din păcate, nu totul merge conform planului, iar acest lucru se va transforma în curând într-o misiune de salvare care te-a furișat pe drum prin temnițe și a doborât pe oricine îți iese în cale.

Ieșind din castel, scena se schimbă într-un oraș din apropiere. Aici Blazkowicz trebuie să încerce să-l oprească pe arheologul ocult Dr. Helga Von Schabbs ale cărui cercetări urmează să descopere un artefact puternic, care ar putea întări și mai mult armata malefică.

În jur de opt ore, există cu siguranță suficientă bătaie aici pentru buck-ul tău - dar îi lipsește noul apel al setării alternative a anilor '60, căzând din nou pe un șablon mai vechi pentru franciză.

Mașina industrială

Având în vedere setarea sa de respingere, este probabil ca Wolfentein: The Old Blood să se simtă mai tradițional decât The New Order. În timp ce puzzle-ul de luptă de eliminare a ofițerilor în tăcere pentru a evita întăriri rămâne în loc, setarea și ritmul se simt mai degrabă ca un trăgător din prima școală. Acesta este un lucru greu de cuantificat, dar se simte doar mai rigid și mai puțin interesant - și nu numai pentru că setarea se simte mai mult o notă.

Selecțiile de arme Blazkowicz se simt datate în mod similar. De la pușcă până la pistolul Lugar, fiecare armă este bine reproiectată pentru a se potrivi cu această istorie modificată, dar nu prea fac nimic pentru a se diferenția de clasica armă. Fiecare parte arsenalului dvs. pare, de asemenea, să aibă o lipsă distinctă de impact, chiar și atunci când este dublu. Acest lucru lasă ca cel vicios să-i omoare pe corp, simțindu-se ca cel mai eficient și mai eficient mod de a ucide, chiar dacă uneori devin un pic prea vicios (mai ales atunci când atacă câinii).

Pe partea de plus, The New Order a fost întotdeauna un joc cu aspect impresionant, iar acest lucru rămâne adevărat aici. Robo-naziștii grei și câinii lor blindate au un aspect funcțional sumbru care stabilește un ton de prevestire adecvat . Personajele umane au, de asemenea, o stilizare puternic chucky, care conferă universului propria ei flacără unică.

Acest lucru creează o situație ciudată, deoarece The Old Blood arată bine, dar se luptă să se ridice până aproape de limba, în viitorul obraz al anilor 60 ai originalului, care te-a făcut să întâlnești tot felul de perversiuni fasciste ale icoanelor pop. Prin comparație, castelele medievale și orașul anilor '40 arată deprimant și drab . Acest lucru face ca acțiunea de lovire grea să se simtă cu atât mai groaznică, într-un mod în care am găsit un pic prea asupritor, chiar și cu stropii ocazionale de culoare pe care jocul le aruncă.

Pregătește-te la reîncărcare

Wolfenstein: Old Blood suferă de excelența imaginativă a predecesorului său. Sângerările sale neîntrerupte se poartă și prea ușor dezbrăcă furișul, arena de luptă, structura repetată a majorității jocului. Joacă în continuare incredibil de bine , iar dacă ți-a plăcut filmarea și furișul The New Order, atunci aceasta este cu adevărat o afacere. Dacă, totuși, lumea și povestea te-au agitat, poate merită să te joci din nou cu originalul și să faci câteva alegeri narative diferite.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: