Download Wish - Shopping Made Fun - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wish - Shopping Made Fun
Categorie:
Programe Diverse Hobbyuri
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cele mai tari articole de cumpărături online

Wish este o aplicație de stil de viață dezvoltată de ContextLogic Inc care oferă un serviciu de cumpărături online convenabil . Cu această aplicație, utilizatorii pot găsi cu ușurință cele mai recente articole și le pot salva în lista de dorințe. Acest software vă va face cumpărăturile mai distractive .

Începuturile unei platforme de comerț electronic

Wish a început ca o platformă de comerț electronic pe Facebook în 2015. Vinde o mare varietate de produse , iar prețurile sale de negociere la subsol au concurat cu ceea ce Walmart oferă de ani buni. De asemenea, au concurat împotriva Alibaba și Amazon când vine vorba de cumpărături online. Cu prețurile sale accesibile, utilizatorii au economisit multe în comparație cu cumpărăturile convenționale din mall-uri. Dorim să obținem venituri suplimentare prin intermediul publicității plătite pe clic pe Facebook.

După ce a câștigat destul de mulți vânzători și cumpărători, ContextLogic Inc. a creat o aplicație autonomă . Aplicația Wish funcționează prin apropierea comercianților pentru a comanda articolul din lista dorințelor utilizatorilor. De asemenea, permite utilizatorilor să solicite articole în cantități mari . Platforma de e-commerce a venit cu servicii de cumpărături precum Wish Express pentru achiziționarea mai rapidă a articolelor și Wish Outlet pentru cumpărarea de bunuri supra-stocate. De asemenea, a venit cu aplicații de cumpărături tematice, cum ar fi Geek pentru electronice, Mama pentru articole de casă, Drăguț pentru articole de înfrumusețare și Acasă pentru decorațiuni.

Platforma de comerț electronic este accesibilă pe computere și dispozitive mobile. Utilizatorii pot găsi multe oferte în câteva secunde . Creează un sistem de cumpărare a impulsurilor pe măsură ce utilizatorii sunt inundați de produse. Tot ce se poate vinde la prețuri foarte mici se adresează consumatorilor direct din China. Nu există intermediari care să crească prețurile. Cu toate acestea, în ciuda ofertelor prea bune pentru a fi adevărate, Wish a fost notoriu pentru mărfurile contrafăcute, produsele defecte, sosirea cu întârziere a produselor și problemele de restituire. Aceste incidente devin mai tulburătoare pentru Wish, deoarece principalii comercianți cu amănuntul care importă mărfuri chineze impun controlul calității și garanții de returnare a banilor .

Platforma unică de cumpărături

Wish oferă liste solide de produse . Fiecare categorie reunește utilizatori diferiți, poate fi vorba de modă, gadgeturi sau decorațiuni pentru casă. Dar poate ceea ce îi atrage pe utilizatori mai mult sunt ofertele orare care oferă prețuri mai ieftine. Aplicația este, de asemenea, ușor de utilizat . Butonul hamburger din partea stânga sus a ecranului deschide meniul principal unde pot fi afișate selecții precum Pagina principală, Profil, Istoricul comenzilor, Portofel, Notificări, Coș și Invitați prieteni. Pagina principală permite utilizatorilor să își gestioneze achizițiile . Selectarea unui produs solicită pagina de Prezentare generală cu descrieri detaliate. Utilizatorii pot inspecta specificațiile produsului și pot citi testamentele de la alții înainte de a adăuga articolul în lista de dorințe. De asemenea, pot citi mai multe informații prin intermediul produselor, descrierii, evaluării produselor, evaluării magazinului și expedierii. Utilizatorii pot cumpăra unul sau mai multe produse și să-și asigure comenzile cu informațiile de facturare și expediere.

Febră de cumpărături

Dorința are o mulțime de articole de oferit. În fiecare oră apar articole și mărfuri noi . Oricine poate profita de oferte pentru a economisi bani . Utilizatorii trebuie, de asemenea, să fie atenți la comenzile lor, deoarece nu toate mărfurile sunt în stare bună.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: