Download Wise FTP - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wise FTP
Categorie:
Programe FTP
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Client FTP complet cu funcții interesante

Wise-FTP este un client FTP complet (File Transfer Protocol) cu care vă puteți gestiona cu ușurință transferurile de fișiere pe net.

Programul dispune de o interfață originală albastră albastră cu suport pentru drag and drop care vă permite să editați fișierele și folderele direct pe serverul de la distanță. Alte caracteristici interesante sunt suportul pentru transferuri simultane de fișiere, sincronizarea folderului și planificatorul de sarcini. Wise-FTP acceptă și conexiuni sigure prin SFTP și este capabil să se reconecteze automat la pierderea conexiunii. Programul include un administrator de site FTP la îndemână cu o mulțime de servere FTP publice deja configurate și gata de a fi utilizate.

În afară de aceste caracteristici, singura caracteristică remarcabilă a Wise FTP este editorul integrat, care vă permite să editați fișierele pe un sistem de la distanță în timp real. O altă atingere plăcută este aceea că există un programator pe care îl poți folosi pentru a automatiza transferurile în timp ce ești departe de computer.

În total, nu este nimic deosebit de remarcabil în ceea ce privește FTP-ul înțelept, deși probabil ar fi un bun început pentru noii veniți la transferurile de fișiere FTP, datorită interfeței sale ușor de utilizat.

WTP FTP este un FTP intuitiv, cu caracteristici complete, adecvat atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: