Download Wintermute Engine - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wintermute Engine
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 2000 | Versiune: 1.8.10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ați dorit vreodată să vă creați propriul dvs. joc video? Dacă răspunsul este da, poate doriți să aruncați o privire asupra kitului de dezvoltare a motorului Wintermute.

Acest editor de joc puternic include toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea jocuri video de la zero, folosind graficul propriu și grafică. Mai mult, programul oferă câteva exemple de proiecte pe care le puteți utiliza pentru a afla cum să îl utilizați și să faceți primii pași în crearea jocului.

Wintermute Engine Development Kit este mai ușor decât metoda tradițională de a crea jocuri, deoarece nu necesită abilități tehnice: nu trebuie să știți să codați, să desenați, să proiectați în 3D sau să animați obiecte.

Aceasta nu înseamnă însă că este doar o întrebare de alegere a unei imagini de fundal, adăugarea caracterelor și apăsarea butonului „OK”: Wintermute Development Engine Kit necesită un timp pentru a învăța. Din fericire, deși programul este complet documentat, așa că vă sfătuiesc să citiți secțiunea Ajutor și tutoriale oferite. După ce treceți peste curba de învățare, veți găsi Wintermute Engine Development Kit un instrument cu adevărat plăcut, care vă permite să vă dezlănțuiți partea dvs. cea mai creativă și să o aplicați la unul dintre pasiunile preferate.

Dezavantaj, trebuie să spun că am primit câteva mesaje de eroare în timp ce testam Wintermute Engine Development Kit. Nu sunt sigur dacă au fost bug-uri reale ale programului sau pur și simplu nu știu cum să-l folosesc corect.

În orice caz, Wintermute Engine Development Kit este încă un instrument excelent pentru a vă crea propriile jocuri. Poate să dureze ceva timp și efort pentru a te obișnui, dar merită.

Wintermute Engine acceptă următoarele formate

WPR, WAV, OGG, PNG, JPG, DCS, JPG, TTF, AVI

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: