Download WinFlash - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WinFlash
Categorie:
Programe Invatare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru carduri flash, bazat pe computer, pentru nevoi educaționale

Există momente în care un computer reprezintă mult mai mult decât distracție și jocuri. Indiferent dacă este utilizat ca metodă de studiu modernă sau pentru a vă îmbunătăți memoria, există o serie de opțiuni diferite. Un exemplu al acestei tendințe poate fi observat într-un pachet software cunoscut sub numele de WinFlash. După cum sugerează și numele, acest sistem este o serie de carduri flash virtuale care sunt amuzante educative și incitante.

Scopuri și caracteristici unice

WinFlash este un software gratuit (de încercare) care poate fi descărcat imediat după ce un cod de deblocare este trimis prin e-mail. Ședințele de întrebări și răspunsuri formate cu mai multe opțiuni și carduri flash standard sunt disponibile în câteva momente. Cele mai multe dintre acestea vor fi însoțite de imagini asemănătoare unui examen tipic. Fie că aveți nevoie să studiați pentru un test de istorie sau dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de matematică, acest sistem este opțiunea perfectă.

Îmbunătățește-ți obiceiurile de studiu în cel mai scurt timp

Utilizatorii au posibilitatea de a descărca anumite pachete de carduri flash în funcție de nevoile lor. O serie de exemple aici includ subiecte precum știința istoriei, studiile sociale alfabet și pronunțarea studiilor medicale și limbile. Cu toate acestea, există și alte cărți care sunt pur și simplu modalități distractive de a-ți perfecționa abilitățile de memorie și recunoaștere. WinFlash nu va necesita mult spațiu pe hard disk, deci este ideal pentru sisteme de operare mai vechi.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: