Download Windows Theme Installer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Windows Theme Installer
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instalați teme terțe Windows fără complicații

Windows-ul poate fi personalizat ușor cu diferite imagini de fundal, ferestre pentru ferestre și alte aspecte conținute în teme vizuale. Din păcate, aceste teme provin adesea de la dezvoltatori terți și nu vor funcționa pe Windows decât dacă faceți unele modificări ale sistemului înainte - ceva care este de neconceput pentru mulți utilizatori. Și iată unde Windows Theme Installer vă poate da o mână.

Dacă doriți să instalați teme vizuale ale unor terțe părți pe Windows Vista și Windows 7 (cum ar fi cele pe care le găsiți pe DeviantArt, de exemplu), dar nu știți exact cum să modificați sistemul pentru a le face să funcționeze, Windows Theme Installer este de ce ai nevoie. Acest instrument simplu vă permite să instalați teme într-un mod foarte ușor și are grijă de toate corecțiile și modificările necesare pentru fișierele de sistem.

Așa funcționează: după descărcarea unei teme vizuale, rulați instalatorul Windows Tema și bifați opțiunea Tema . Căutați pe hard disk pentru fișierul .theme, apoi apăsați Instalare tema . Windows Theme Installer va face treaba și vă va da apoi opțiunea de a aplica tema imediat. Nu poate fi mai ușor!

Rețineți că Windows Theme Installer include opțiuni pentru alte componente posibile în tema pe care o descărcați. Acestea sunt opționale, dar cel pe care îl veți găsi întotdeauna este fișierul .theme. De asemenea, nu uitați să creați un punct de restaurare înainte: o cusătură în timp economisește nouă.

Windows Theme Installer vă permite să instalați teme ale unor terțe părți pe Windows Vista și Windows 7, fără să vă supărați.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: