Download Windows Movie Maker 2.6.4037.0 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Windows Movie Maker 2.6.4037.0
Categorie:
Programe Prezentari
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Software gratuit de editare video de la Microsoft pentru Windows XP. Windows MovieMaker Version 2.6 de la Microsoft este un freeware pentru realizarea filmelor personale cu Windows XP. Inregistreaza atat din medii digitale cat si analogice, apoi creeaza, editeaza si partajeaza fisiere video. Ofera functii precum un generator de titluri si posibilitatea de vizualizare Timeline. Instalarea necesita Windows XP Service Pack 2 (SP2).
Program gratuit de editare video pentru Windows XP.

In aceasta versiune a WindowsMovie Maker, exista zeci de efecte de tranzitie. Clipurile video pot fi facute mai clare, rulate cu incetinitorul sau mai rapid. Aplicatia dispune si de un Title Generator, ca si de vizualizarea Timeline a filmelor create. De asemenea, aplicatia permite adaugarea unei coloane sonore la imaginile video. Windows Movie Maker este un program de calculator pentru editare de video.

Cu Windows Movie Maker se poate captura video, taia, lipi sau aduga multe alte efecte pentru speciale pentru filme. Windows Movie Maker vine deja instalat în ultimile versiuni de windows.
Cu Windows Movie Maker poti crea filme din fotografii sau din fisiere de video.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
28/11/2012, 19:52
nu merge pe xp
Vizitator
21/11/2012, 13:57
nu merge pe xp :|
Vizitator
20/06/2012, 21:05
bravo baieti