Download Windows Leopard XP OS X - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Windows Leopard XP OS X
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Îmbracă Windows ca Mac OS X!

Folosesc Mac acasă și îmi este foarte dor când lucrez cu Windows la Softonic. De aceea m-am gândit să obțin o temă inspirată de Mac pentru a-mi înveseli computerul.

Windows Leopard XP OS X este o temă de bază pentru Windows care schimbă aspectul general al Windows și îl face să pară ca Mac OS X. Tot ce trebuie să faceți este să extrageți fișierele din fișierul ZIP în folderul C: Windows Resources Themes. Apoi faceți clic dreapta oriunde pe desktop, selectați Proprietăți, accesați fila Teme și alegeți tema Windows Leopard XP OS X din meniul derulant.

Windows Leopard XP OS X aplică modificări subtile pentru aspectul Windows pentru a face mai asemănător cu Mac. Butonul Start este înlocuit cu sigla Apple, sistemul este acoperit cu o piele gri elegantă, iar cele trei butoane caracteristice ale ferestrei se schimbă la butoanele tipice Mac, galben, verde și roșu. De asemenea, include o serie de imagini de fundal Apple din care să alegeți. Acestea fiind spuse, am ratat încă un pic de personalizare, cum ar fi o bară de instrumente în stilul dock sau unele pictograme asemănătoare cu Mac.

Windows Leopard XP OS X aplică o temă vizuală pentru Mac pe Windows, deși, din păcate, lipsește elemente suplimentare, cum ar fi pictogramele și o bară de instrumente în stilul dock.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: