Download Wildstar - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wildstar
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Wildstar este noul flagship MMORPG adus de dvs. de dezvoltatorii NCsoft (seria Guild Wars, Lineage, Aion). Oferind un stil actualizat de MMORPG, care a trecut de la mecanica tradițională World of Warcraft, Wildstar este un joc extrem de eficient și bine dezvoltat, care nu depășește limitele.

O lume bine concepută, plină de divertisment

Wildstar ne duce în lumea nemiloasă a lui Nexus , pe care cele două facțiuni - Dominion și The Exiles - sunt în conflict. Pe lângă faptul că este bine dezvoltat și original, lumea jocurilor are un anumit element de comedie, cu dialogurile sale și scenariul rafinat.

Cele două facțiuni din joc oferă fiecare 5 curse diferite, 6 clase și 4 trasee diferite pentru a alege. Întrucât dezvoltatorii se apleacă clar către un stil de MMORPG mai flexibil, este suficient să spunem că alegerile sunt numeroase. În plus, alegerea unei clase nu vă limitează neapărat la un stil de joc. Medicii, de exemplu, pot fi la fel de eficienți în combaterea daunelor ca orice altă clasă din joc. Aceasta vine ca o veste bună, deși este încă important să te gândești serios la personajul tău înainte de a te angaja în misiunile de grup provocatoare.

În ceea ce privește aspectul multiplayer competitiv, modul Warplot oferă o opțiune excelentă (în plus față de captura convențională a pavilionului și a modurilor arenei pvp) cu lupte epice 40 v 40, unde jucătorii trebuie să construiască și să apere o fortăreață.

Combaterea dinamică

Un mod în care Wildstar excelează deasupra restului este prin lupta dinamică a jocului. După ce a trecut de la sistemul de luptă accidentat din World of Warcraft, Wildstar oferă un stil de luptă bazat pe acțiune . Personajele pot obține avantaje tactice în funcție de poziția lor; au capacitatea de a sari și a sprint, și mai important, majoritatea abilităților necesită jucătorului să țintească și să utilizeze un sistem de țintire. Combinând toate aceste caracteristici, Wildstar oferă o experiență de luptă plăcută la zi și interesantă.

Din păcate, nu pot spune același lucru despre interfața, în care utilizatorul este obligat să navigheze prin meniuri prost gândite, care se extind. Din fericire, NCsoft a avut bunul simț să includă un sistem mod pentru Wildstar , permițându-vă să personalizați experiența de joc pe baza preferințelor personale, în timp ce vă puteți bucura de contribuțiile altor jucători. Deși poate fi dificil să împiedici jucătorii să exploateze moduri în moduri multiplayer competitive, este totuși o idee minunată.

O revoltă de culoare

Având înflorirea constantă a culorilor și aspectul caricaturic, Wildstar seamănă clar cu o versiune modernizată a World of Warcraft. Cu toate acestea, dezvoltatorii au depus un efort semnificativ cu estetica personajelor, toate fiind foarte bine animate cu caracteristici vizuale atractive și originale. Singurul regret este că personajele cedează la aceleași clișee vechi de jocuri video, cu personaje masculine excesiv de musculoase și personaje feminine mari bosomate.

Un MMORPG grozav, căruia îi lipsește audacitatea

Acest Wildstar este deja un hit în lumea MMORPG. Utilizând umor, estetică prietenoasă și un sistem de luptă provocator, dar dinamic , această lansare NCsoft pare să aibă ceea ce este nevoie pentru a câștiga fanii genului. În total, Wildstar este un joc solid care reunește componente MMORPG tradiționale, lăsând loc inovației.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: