Download WiFi Protector - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WiFi Protector
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Protejați-vă conexiunea Wifi de utilizatorii externi

WiFi Protector este o aplicație care vă asigură conexiunea la rețeaua wireless folosind o VPN (Rețea virtuală virtuală), stabilind o conexiune directă și criptată între computer și Internet.

Evitați restricțiile regionale

WiFi Protector are o secțiune care detectează starea de protecție a conexiunilor la care ai avut deja acces, precum și o listă de dispozitive conectate la rețea, care acordă permisiunea numai dispozitivelor de încredere.

WiFi Protector are de asemenea bonusul de a vă permite să ocoliți restricțiile regionale ale anumitor site-uri de streaming video, precum Hulu sau Netflix .

Configurare simplă

Utilizarea Wifi Protector implică instalarea programului și, dacă este necesar, plug-inul Silverlight care îl face să funcționeze. După instalarea acestora, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul verde pentru a activa serviciul VPN și a vă proteja computerul. În testarea noastră, am observat performanțe și viteză bună, deși am experimentat deconectarea ocazională.

Concluzie

WiFi Protector este o aplicație simplă și ușor de utilizat pentru a vă asigura conexiunea WiFi cu bonusul suplimentar de a vă permite să ocoliți conținutul media restricționat în regiune.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: