Download Whois - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Whois
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Găsiți cine se află în spatele unui nume de domeniu

Ați dorit vreodată să aflați mai multe despre companie - sau persoană - în spatele unei adrese IP sau a unui nume de domeniu? Dacă aveți, Whois este programul pentru dvs., o aplicație mică care prezintă informațiile din spatele adreselor web într-o manieră clară și ușor de citit.

Whois nu are mare lucru - este format dintr-o singură interfață, o casetă de căutare și un buton de interogare . Rezultatele sunt afișate în spațiul de mai jos, dar trebuie să aveți grijă să nu apăsați returnare după ce introduceți un termen de căutare, așa cum Whois se închide când o faceți! Whois reușește să găsească informații pentru cele mai multe nume de domeniu și adrese IP, dar dacă nu se poate, vă va spune în spațiul de rezultate.

Whois nu este cel mai flexibil program și există site-uri web care îndeplinesc aceeași funcție. Totuși, aplicația este ușor de utilizat, iar informațiile pe care le prezintă sunt ușor de tăiat și de lipit în alte documente. De asemenea, vă spune exact de unde se obțin datele, ceea ce o face mai fiabilă. Probabil că Whois nu-ți va schimba viața, dar dacă trebuie să cauți informații de înregistrare în mod regulat, este un instrument util care trebuie să fii de mână.

Whois face aceeași treabă ca unele site-uri web, dar prezintă informațiile într-un mod mai ușor de manipulat.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: