Download Where's My Water? Featuring XYY - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Where's My Water? Featuring XYY
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0.1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Extrem de popular Unde este apa mea? seria a revenit cu o altă tranșă, dar de data aceasta Swampy a fost schimbată pentru o oaie și veți face față cu cât mai mult foc ca apa.

Un cântec de ulei și apă

În această încarnare de unde este apa mea? (WMW?) Controlezi personajele populare (din China) pentru copii XiYangYang (XYY) sau Marele Lup Rău și îi ajute să scape din situații dificile sau să gâfâie niște oi. XYY este o oaie aflată într-o misiune pentru a-și salva prietenii de la devorat, dar este prinsă într-o încăpere înfiorătoare, iar singura lui ieșire este blocată de un perete de flacără. Treaba ta este să-l ajuți să stingă flăcările alimentând apă cu furtunul său.

Nivelurile sunt umplute cu nisip, viță de vie care cresc atunci când sunt udate, aruncătoare de flăcări și alte alimentări și colectări. WMW are o mulțime de etape plăcute și păstrează acea aromă captivantă care a făcut seria atât de populară.

Există, de asemenea, un al doilea personaj redat în WMW, numit Big Bad Wolf. El a capturat toți prietenii lui XYY și caută să îi gătească. În loc de apă, Wolfie are nevoie de ulei pentru a-și alimenta burghiul. Jocul este similar cu nivelurile lui XYY, dar cu unele diferențe cheie. Uleiul este o substanță mult mai volatilă decât apa și incredibil de neiertător. Gravitatea devine, de asemenea, inversată în nivelurile lui Wolfie ceea ce înseamnă că uleiul va zbura de la sol la tavan, ceea ce adaugă o dimensiune mai provocatoare pentru XYY.

Controlul fluxului

Dacă ai jucat celălalt Where’s My Water? (WMW?), Veți fi pe un teritoriu familiar. Pentru a elimina terenul, atingeți sau trageți degetul / cursorul pe ecran. Ca și alte rate din seria WMW, este important să aveți un plan de joc . Împărțirea rezervei de apă, realizarea cu atenție a fluxurilor mici și stabilirea ordinii operațiunilor vă vor ajuta să terminați o mulțime de niveluri.

Drăguț, distracție în cartoane

Ca multe jocuri Disney, grafica este excelentă. Vei găsi rapid că te-ai străduit de XYY și Wolfie, în timp ce ei te așteaptă cu răbdare să-i scoți din pământ. Etapele din WMW arată similar, dar nu repetitive, așa că nu este probabil să te descoperi să te plictisești de peisaj. Efectele muzicale și sonore continuă să evolueze cu natura caricatură a jocului.

Formula funcționează în continuare

Deși jocul nu este inovator, Unde este apa mea? XYY oferă încă un joc captivant și captivant de care se vor bucura atât copiii cât și adulții.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: