Download Where's My Water? 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Where's My Water? 2
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: for Windows 8 1.0.0.32
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Unde este apa mea? 2 este urmărirea popularului joc de puzzle Disney, în care trebuie să livrezi apă la crocodilul Swampy, astfel încât să poată face un duș.

Distracție bună, curată

Originalul Unde este apa mea? a fost un mare succes în magazinele de aplicații și a născut deja spin-off-uri mari de legătură, precum Where’s My Perry? și Unde e Mickey? Unde este apa mea? 2 urmează mai mult sau mai puțin același format, dar adaugă noi provocări gameplay-ului de bază.

Unde este apa mea? 2 vă vede să săpați pământul în mod strategic pentru a ghida apa. Aceasta poate implica activarea întrerupătorilor, manipularea aburului și pornirea robinetelor. În cazul în care continuarea este diferită, este faptul că conține noi niveluri „ Ruck Rush ”, în care trebuie să săpați rapid pe măsură ce ecranul se mișcă, asigurându-vă că apa dvs. nu se blochează în partea de sus a ecranului, în timp ce colectați toate rațele. de-a lungul drumului până la finish.

Alte completări la Where’s My Water? 2 includ provocări în care puteți juca o versiune alternativă de nivel. De exemplu, nivelul poate fi întors cu susul în jos sau este necesar să îl completați fără a obține rațe. Există, de asemenea, noi tipuri de rațe de deblocat și obiecte de colectat, precum și power-up-uri care vă ajută prin joc.

Poate că cea mai semnificativă schimbare este aceea de unde este apa mea? 2 include acum un sistem de joc bazat pe „energie” , unde trebuie să acumulați - sau să cumpărați - energie pentru a continua să jucați. Energia rulează destul de repede, așa că după primele niveluri va trebui să așteptați câteva minute înainte de a juca un nivel, să vă conectați la Facebook sau să cumpărați energie. De asemenea, este posibil să-ți deranjezi prietenii de pe Facebook să îți ofere energie.

Sistemul energetic folosit de Where’s My Water? 2 tinde să rupă ritmul jocului și mulți își doresc ca Disney să fi oferit o versiune plătită a jocului, în loc să solicite utilizatorului să facă achiziții în aplicație.

Există peste 100 de niveluri în total în Where is My Water? 2, deci îți va lua ceva timp să învingi jocul, chiar dacă plătești pentru a-ți extinde energia tot timpul.

Simplu de ridicat

Controalele din Where is My Water? 2 sunt la fel ca primul joc și, prin urmare, foarte ușor de ridicat, chiar și pentru copiii mai mici. Practic, atrageți degetul peste zona de murdărie pe care doriți să o săpați. Pe parcurs vei descoperi cum funcționează destul de repede diferitele întrerupătoare și obstacole.

Sistemul de meniuri este și simplu, iar instrucțiunile scrise apar la punctul potrivit pentru a explica mai multe despre un nou mod de joc, tip de nivel sau colecție.

Grafica umedă și sălbatică

Și încă o dată, Unde este apa mea? 2 este un joc cu aspect lustruit, cu o adevărată senzație Disney. Există trei personaje principale , fiecare cu personalitățile noastre care strălucesc în acțiunile și zgomotele pe care le realizează. De asemenea, fizica apei este foarte bună (deși le preferăm în continuare pe cele de la Sprinkle)

Verdictul

Unde este apa mea? 2 se lipește mai mult sau mai puțin de aceeași formulă care a făcut ca prima versiune să fie un astfel de succes. Cu toate acestea, noul sistem de plată ar putea enerva câțiva fani ai seriei.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: