Download Where's My Water? - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Where's My Water?
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: | Versiune: 1.14.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Unde este apa mea? este un joc de puzzle de fizică foarte plăcut, bazat pe apă, care te va face să te prind de telefon ore întregi.

Care este scopul?

Obiectul de unde este apa mea? este să-l ajute pe Swampy, aligatorul obsedat de igienă, să facă o baie, săpând o potecă pentru ca apa dulce să curgă prin canalizare și prin capul lui de duș. Țineți degetul în jos și trageți o cale prin noroi pentru a trimite apa în cascadă (sau în unele cazuri în sus!). Puteți derula nivelurile în jos utilizând bara de glisare oarecum greoaie.

Elemente împrumutate din jocul clasic de puzzle Pipes și mai recente puzzle-uri bazate pe apă, cum ar fi Sprinkle, Where’s My Water? vă provoacă să completați mai mult de 140 de puzzle-uri diferite (doar 25 în această versiune gratuită), fiecare cu un traseu diferit până la Swampy.

O provocare grea

Completarea nivelurilor în Where is My Water? nu este atât de ușor cum ai putea crede. Există o mulțime de obstacole de negociat, cum ar fi apa acidă care va arde Swampy dacă îl atinge, benzi transportoare, poduri, bariere și multe altele. Este complicat de controalele săpate destul de grosolane, care nu sunt foarte precise - mai ales dacă ai degete grase!

În fiecare puzzle, ar trebui să încerci să aduni cât mai multe dintre cele trei rațe de cauciuc, pe care le poți umple cu apă pe traseu. Există, de asemenea, elemente de deblocat și realizări de-a lungul drumului, așa că există o mulțime de jocuri de jucat în Where is My Water?

Acest joc face un splash

Pe lângă faptul că are un concept original și captivant , un joc minunat trebuie să fie bine executat în prezentarea sa, și Unde e apa mea? cu siguranță bifează această cutie. Grafica cartoony este foarte distractivă, iar fizica apei este foarte realistă.

Swampy însuși este un personaj real . Ne place felul în care cântă la duș, se plânge când nu trece suficientă apă și devine atât de încântat când robinetele se aprind. Muzica din Where’s My Water? este foarte captivant și, spre deosebire de multe jocuri ca acesta, rareori devine plictisitor.

Unde este apa mea? este unul dintre cele mai plăcute jocuri casual pentru iOS și este destul de provocator pentru a te menține jucând ore și ore.

Corecții minore și performanțe optimizate

Schimbări

Corecții minore și performanțe optimizate

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: