Download WebcamMax - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WebcamMax
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

WebcamMax

Există o mulțime de efecte speciale pe care le putem adăuga clienților IM sub formă de emoticoane, avatare și imagini.

Însă webcam-urile sunt în general restricționate la nimic altceva decât la imaginea pe care o vedeți. Cu toate acestea, cu WebcamMax Full, puteți adăuga tot felul de efecte speciale și imagini imaginilor webcam pentru a face transmisiile și sesiunile webcam mai interesante. WebcamMax adaugă videoclipuri, imagini și efecte la webcam-urile virtuale / reale și transmisiile pe serviciile de mesagerie.

Puteți adăuga videoclipuri, capturi de ecran, imagini, flash și efecte pe webcam-uri și mesagere virtuale sau reale, incluzând cei mai populari clienți de IM, cum ar fi ICQ, AIM, MSN, Camfrog, Skype, Paltalk, Yahoo, ANYwebcam și Stickam. Puteți adăuga, de asemenea, efecte speciale de mișcare (Frame, Transform și Emotion) peste imaginea dvs. de cameră web. Dacă descoperiți că programul nu vă oferă suficiente efecte, puteți descărca, de asemenea, încă 1500 de pe site-ul dezvoltatorului. În afară de distracție, acest program vă poate îmbunătăți videoclipurile YouTube sau blogcast-urile schimbând fundalul sau mediul de unde transmiteți.

Poate că cea mai utilă caracteristică nu se referă deloc la efecte și se referă la PinP (Picture in Picture). De exemplu, doriți să vorbiți despre o anumită parte dintr-un film cu un prieten sau să discutați într-o recenzie, WebcamMax Full vă permite să alegeți o sursă alternativă care se joacă în colțul camerei dvs. web pe un ecran mai mic în timp ce vorbiți.

Un instrument de webcam interesant, care poate fi folosit pentru activități distractive sau mai serioase, cum ar fi imaginea din imagine pentru a obține cât mai mult din camera dvs. web.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: