Download Warm Up! - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Warm Up!
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows ME | Versiune: 5.20
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Warm Up este un joc perfect pentru fanii curselor de Formula 1. Acest software a fost lansat inițial încă din 2000 și este considerat în prezent unul dintre clasicii din gen. Oferind numeroase piese, medii și vehicule, platforma este perfectă pentru oricine este un fan al competițiilor cu ritm rapid și al interacțiunii multiplayer. A fost dezvoltat de firma software Lankhor și lansat de Microids.

Caracteristici principale și gameplay

Unul dintre primele aspecte pe care fanii F1 le vor remarca este faptul că fizica este extrem de realistă pentru un joc din acest moment. Unghiuri multiple ale camerei adaugă un sentiment suplimentar de realism la Warm Up și scenele decupate sunt destul de cinematografice în natură. Efectele de sunet în general sunt suficiente și viziunile de curse în prima persoană sunt foarte similare cu jocurile moderne. Condițiile traseului se vor schimba de la nivel la nivel, astfel încât jucătorul trebuie să își adapteze tehnicile de conducere, după cum este necesar.

Avantaje suplimentare

Până la zece jucători suplimentari se pot înscrie la o competiție Warm Up printr-o conexiune de bandă largă online. Informații importante, cum ar fi numărul de ture rămase, timpul scurs, viteza și rangul jucătorului sunt afișate pe partea de sus a ecranului.

Mai multe despre Warm Up!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: