Download Wargame: European Escalation - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wargame: European Escalation
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Wargame: Escalarea europeană este o strategie în timp real. Amplasat în Războiul Rece, între 1975 și '85, explorează scenarii care s-ar fi putut întâmpla dacă războiul ar fi izbucnit.

Acesta este un joc RTS destul de serios - totul, de la graficele jocului la stilul de interfață spune „strategie hardcore”, dar nu ar trebui să lăsați asta să vă scoată! Elementele de bază ale Wargame: Escalarea europeană sunt recunoscute pentru oricine a jucat un RTS, dar există câteva diferențe frumoase. Hărțile sunt, în general, mari și puteți face zoom apropiat și direct pentru a obține o vedere foarte tactică.

Wargame: Escalarea europeană nu este la fel de intuitivă ca jocurile precum Starcraft, dar nu este greu de învățat și are tutoriale bune. Unitățile se mișcă rapid, ceea ce se simte nou în comparație cu mișcarea lentă pe care o găsești de obicei în jocurile RTS.

Interfețele din Wargame: Escalarea europeană sunt puțin plictisitoare, dar prezentarea în joc este foarte bună. În timp ce detaliile nu sunt incredibile în sferturile apropiate, cu siguranță sunt suficient de bune și de vizionate.

Deși strategia bazată pe război în timp real nu este un lucru nou, a trecut ceva timp de când a fost făcută oriunde în apropierea acestui puț. Wargame: European Escalation este o schimbare revigorantă a genului și are un amestec minunat de joc accesibil și profund.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: