Download Wallpaper Slideshow LT - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wallpaper Slideshow LT
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Schimbați tapetul automat

Dacă te-ai săturat de tapetul tău destul de des, dar nu poți fi deranjat să-l schimbi singur, ai nevoie de un program precum Wallpaper Slideshow LT.

Wallpaper Slideshow LT este un simplu schimbător de tapet care va prelua sarcina dificilă de a selecta o nouă imagine de fundal pentru desktopul Windows. Alegerea se face printre fișierele și folderele selectate anterior de pe hard disk. Dacă nu aveți imagini potrivite, puteți utiliza unele din colecția de fotografii a dezvoltatorului. Cu toate acestea, va trebui să le adăugați la program, deoarece nu există un instrument de descărcare automată a tapetului.

Lucrul bun despre Wallpaper Slideshow LT este că puteți personaliza perioada de rotație cu posibilități aproape interminabile, de la 5 secunde la 60 de zile și mai mult, sau să o schimbați la fiecare pornire Windows. De asemenea, programul poate potrivi automat imaginea pe fundal, în funcție de dimensiunea inițială.

Pe dezavantaj, instalarea Wallpaper Slideshow LT include o bară de instrumente, deși apare doar în Internet Explorer și, în afară de aceasta, o poți elimina oricând.

Cu Wallpaper Slideshow LT vă veți putea bucura de un nou tapet adus automat pe desktopul dvs. Windows în fiecare zi.

Wallpaper Slideshow LT acceptă următoarele formate

JPG, BMP, PNG, GIF

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: