Download VisualWget - Descarca PC Telefon Android sau IOS

VisualWget
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Download manager bazat pe Wget

VisualWget este un manager de descărcare bazat pe retrieverul principal Wget. Se deosebește de acesta prin faptul că oferă o interfață pentru a gestiona fișierele cu ușurință, dar în același timp este similar cu acesta în capacitatea de a opri o descărcare și de a relua în orice moment.

Fiecare descărcare poate fi configurată independent pentru a-și atribui prioritatea și poate fi, de asemenea, descărcată în funcție de procentul, dimensiunea, viteza de transfer, etc. VisualWget detectează orice descărcare activă pe calculatorul dvs. și o adaugă la interfața sa, lucrând perfect cu orice browser.

Cea mai remarcabilă caracteristică este descărcările recursive, ceea ce înseamnă practic că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conexiunile pierdute. Cu toate că de multe ori o conexiune eșuează, VisualWget continuă să facă petiții de fișier la nesfârșit. Nu contează dacă tăieturile sunt propria dvs. conexiune la internet sau de la serverul care livrează fișierul - în final veți ajunge să descărcați întregul fișier.

VisualWget este un excelent manager de descărcare care arată clar absolut tot ce se descarcă pe hard disk.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: