Download VistaXP V3 WB - Descarca PC Telefon Android sau IOS

VistaXP V3 WB
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Oferă Windows XP un makeover cu pielea Vista

Dacă dorești să experimentezi noua interfață Windows Vista dapper, dar nu îți dorește să faci o actualizare, VistaXP este antidotul perfect.

Nu există nicio îndoială că stilul XP este trecut peste data de vânzare și acest stil vizual oferă o alternativă elegantă modelată pe noul sistem de operare.

sam.cmd.push (function () {Deși VistaXP necesită un pic mai mult timp pentru a aplica decât majoritatea stilurilor vizuale, sunteți recompensat cu o recreare foarte precisă a barelor de ferestre Vista, a barei de sarcini și a meniului Start.

Stilul aplică o carcasă metalică elegantă a armelor pe ferestrele dvs. și pictogramele programului din bara de activități strălucesc un albastru profund strălucitor atunci când este răsturnat. La fel, butonul Start devine un verde superb când treceți peste el.

Din păcate, stilul vizual nu include un fundal Vista sau oricare dintre noile caracteristici desktop inovatoare ale celui mai recent sistem de operare Microsoft.

Cu toate acestea, prin instalarea tapetului Vista și a barei laterale Vista, puteți obține un sentiment real pentru sistemul de operare. Desigur, nu veți avea acces la noile instrumente de gestionare a fișierelor, dar este sigur că veți ridica câteva sprâncene când prietenii și colegii dvs. trec pe computer.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: