Download Virtual Router Manager - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Virtual Router Manager
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Transformă-ți calculatorul într-un WiFi

Modurile în care ne putem conecta la internet au progresat de-a lungul timpului, oferindu-ne utilizatorilor mai multe opțiuni. Din banda largă ADSL tradițională pe liniile de telefon existente, am parcurs un drum lung odată cu apariția WiFi. Chiar și smartphone-urile noastre se pot conecta direct la internet folosind o rețea 3G / 4G. Mai mult, puteți partaja internetul prin conectarea prin dispozitive mobile. Cu acest caz, cineva se gândește dacă este posibil să partajați o conexiune la internet de la un computer sau laptop. Răspunsul, da. Cu Virtual Router Manager , puteți. Creată de Chris Pietschmann, această aplicație de rețea vă permite să creați un router din conexiunea dvs. de internet care să permită altor dispozitive să se conecteze la internet. Pe scurt, acest software vă poate transforma computerul într-un router Hotspot .

Partajați-vă ușor conectivitatea

Acum, s-ar putea să credeți că transformarea computerului într-un hotspot este dificilă. Dar cu Virtual Router Manager, nu este. Configurarea computerului ca router este surprinzător de simplă . Trebuie doar să deschideți aplicația și să alegeți conexiunea pe care doriți să o partajați. După aceea, trebuie doar să introduceți câteva detalii pentru a stabili corect hotspot-ul wireless. De asemenea, va trebui să furnizați un nume și o parolă pentru rețeaua dvs. În cele din urmă, trebuie să alegeți o conexiune partajată, astfel încât colegii dvs. conectați să aibă acces la internet.

Virtual Router Manager este o aplicație foarte bună. Nu numai că vă permite să partajați conectivitatea, dar vă arată și o listă de dispozitive conectate , precum și numele de gazdă și adresele MAC și IP. Cu aceasta, puteți monitoriza care și câte dispozitive sunt conectate.

Conexiune sigură, de fiecare dată

Un lucru este sigur când vine vorba de utilizarea Virtual Router Manager. Conexiunea dvs. va fi sigură , de fiecare dată. Aplicația necesită crearea unei parole care să aibă minimum opt caractere , ceea ce înseamnă că nu poate fi accesată niciodată în public. Există, de asemenea, criptarea WPA2 , cea mai sigură criptare wireless, pentru protecție suplimentară. Aplicația funcționează excelent pe orice computer Windows 7 . Dar, dacă doriți să partajați rețeaua dvs. folosind sistemul de operare, veți avea nevoie de privilegii de administrator .

Virtual Router Manager este liber să descarce și să utilizeze. Este, de asemenea, ușor de instalat și ușor . Mai mult, aplicația are o interfață foarte simplă și simplă. De fapt, este un pic prea simplu . Aveți foarte puțin control asupra modului de funcționare și nu puteți regla setările .

Partajați conectivitatea cu ușurință

În concluzie, Virtual Router Manager este un instrument excelent pe care îl aveți dacă doriți să creați un hotspot wireless din computer. Aplicația este destul de ușor să înțeleagă și să funcționeze în sensul că atât începătorii cât și experții le pot imagina în câteva minute . Nu există instrucțiuni disponibile despre utilizarea aplicației, dar probabil nu veți avea nevoie de ea. Interfața va vorbi de la sine.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: